iPhone 12 va avea ecrane mai subtiri

/, IOS, iPhone/iPhone 12 va avea ecrane mai subtiri

Viitoare generatie de iPhone va primi ecrane imbunatatite. Ele vor fi cele mai subtiri pana acum, folosind tehnologia Y-OCTA dezvoltata de Samsung. Noul ecran iPhone va fi utilizat doar pentru modelele 12 Pro si 12 Pro Max, si se pare ca Samsung este singurul fabricant care le poate produce, consolidandu-si in acest fel relatia cu gigantul nord-american.

Tehnologia Y-OCTA permite atasarea circuitelor touchscreenului direct pe panoul OLED, eliminand un strat aditional, facand intregul ecran mai subtire, dar si mai ieftin de fabricat. Va fi interesant de vazut cum se va reflecta acest aspect in pretul final al telefoanelor lui Apple, dar ne indoim ca va avea un impact semnificativ, date fiind celelalte upgrade-uri pe care le planuieste fabricantul din Cupertino.

O alta intrebare este daca Apple va face telefoanele mai subtiri sau va utiliza acel spatiu pentru a include o baterie un pic mai mare. La fel, inca nu stim daca Apple planuieste sa introduca un scanner de amprenta integrat in ecran in viitoarea generatie de iPhone, sau va astepta 2021. Avand in vedere ca iPhone 12 va aduce o sumedenie de schimbari fata de designul de pana acum, nu putem exclude complet posibilitatea ca acest scanner sa isi faca aparitia.

Este posibil sa vedem o noua generatie de iPhone care sa prinda din urma concurenta la anumite capitole, dat fiind ca aceste noi modele sunt asteptate cu modificari majore. Stim deja ca ele vor beneficia in sfarsit de un conector USB-C in locul celui Lightning, dar update-urile nu se vor opri aici.

Ecranele noilor iPhone vor avea diagonale de 6.1″ pentru modelul de baza si 5.4″, respectiv 6.7″ pentru modelul Pro si Pro Max.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.