iPhone 12 va inregistra 4K la 240 FPS

/, IOS, iPhone/iPhone 12 va inregistra 4K la 240 FPS

Avem vesti bune pentru pasionatii de filmari facute cu iPhone. Noua generatie de telefoane Apple ar putea primi capabilitati noi si imbunatatite substantial care sa permita realizarea unor filme de foarte buna calitate cu ajutorul camerelor de pe iPhone 12.

Potrivit unor rapoarte venite de la PineLeaks si EverythingApplePro, expertii au analizat codul sursa al sistemului de operare iOS 14 Beta 1 si acolo au vazut referiri la noi moduri de filmare de care ar fi capabile terminalele viitoarei generatii de iPhone.

Aceste telefoane vor putea filma 4K la 240 cadre pe secunda (FPS) in modul slow-motion. In mod normal de filmare, ele vor putea mentine rezolutia 4K la 120 cadre pe secunda. Saltul tehnologic este unul important, intrucat generatia a 11-a de iPhone poate filma slow-motion cu 240 FPS doar la rezolutie de 1080p, in timp ce filmarea 4K este limitata la 60 FPS.

Pentru noua generatie de telefoane, Apple a pregatit si un nou tip de ecran iPhone, denumit ProMotion, care va oferi rate de refresh de 120 Hz, insa el este rezervat doar modelelor 12 Pro si 12 Pro Max. Pe langa terminalele Pro, Apple pregateste si doua de baza, 12 si 12 Max, iar tuspatru vor fi compatibile 5G, cu mentiunea ca doar primele vor putea utiliza cea mai rapida versiune 5G, mmWave.

Este de asemenea asteptat un iPhone 12 care are doar compatibilitate 4G si care va deveni astfel cel mai ieftin iPhone din generatia acestui an. Zvonurile par a indica si faptul ca acest iPhone 4G ar putea primi si o versiune Max, dar pana acum nu avem vreo confirmare in aceasta directie.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.