iPhone 13 ar putea avea baterii cu pana la 18% mai mari

/, IOS, iPhone/iPhone 13 ar putea avea baterii cu pana la 18% mai mari

Avem inca o veste buna pentru cei care planuiesc sa achizitioneze un iPhone 13. Pe langa noul tip de ecran iPhone de 120 Hz pe 13 Pro si 13 Pro Max, Apple ar pregati si o crestere a capacitatii acumulatorilor.

Cel mai avantajat ar urma sa fie modelul de varf, iPhone 13 Pro Max, care ar putea avea o baterie cu 18% mai mare. Astfel, de la 3687 mAh, cat are acum 12 Pro Max, generatia noua ar urma sa ajunga la 4352 mAh.

Zvonurile de pana acum indica faptul ca intreaga familie de noi telefoane Apple va avea acumulatori mai mari. In cazul lui 13 si 13 Pro, cresterea este de aproximativ 10%, bateria evoluand de la 2815 mAh la 3095 mAh. Chiar si iPhone 13 mini va avea un acumulator mai mare, desi cresterea este de doar 8%, de la 2227 mAh la 2406 mAh.

In timp ce orice crestere a capacitatii acumulatorilor este binevenita atunci cand e vorba despre iPhone, se pare ca noile baterii ar putea avea un impact chiar si mai notabil pentru viitorii posesori de telefoane Pro.

Apple planuieste sa introduca displayuri noi pentru aceste doua modele. Aceste ecrane sunt pe  tehnologie LTPO si vor putea afisa continut cu o rata de refresh de pana la 120 Hz. Mai mult, aceasta valoare ar putea scadea pana la 1 Hz, in cazul in care Apple va implementa si functia Always On, care va permite afisarea orei, a nivelului bateriei si a sumarului de notificari in permanenta. Fiind cu pana la 20% mai economice din punct de vedere energetic, noile displayuri ar putea imbunatati sensibil timpii de folosire.