iPhone 13 Pro Max are camere mai mari decat 12 Pro Max

/, IOS, iPhone/iPhone 13 Pro Max are camere mai mari decat 12 Pro Max

Adesea, producatorii de telefoane mobile trimit machete ale viitoarelor modele catre fabricantii de accesorii pentru a-si putea calibra produsele dedicate si a verifica faptul ca ele se potrivesc corect. Aceste machete, desi nefunctionale, sunt insa identice modelelor care vor ajunge in magazine, si ofera o imagine excelenta a felului in care vor arata telefoanele.

Apple nu fac exceptie de la regula, asa ca o macheta a lui iPhone 13 Pro Max a ajuns si in mainile celor de la Unbox Therapy, care au facut un filmulet de prezentare in comparatie cu modelul 12 Pro Max.

Noul ecran iPhone cu care va fi echipat 13 Pro Max a fost regandit in partea lui superioara. Crestatura este acum mai mica, Apple mutand decupajul pentru difuzor in partea de sus, lipit de muchia metalica a telefonului, in timp ce camera de selfie a fost mutata in partea stanga a crestaturii. Acest display de pe 13 Pro si 13 Pro Max ar urma sa fie capabil de rate de refresh intre 1Hz si 120 Hz, schimbarea fiind facuta automat, in functie de tipul de continut care va fi afisat.

Imaginile prezentate infatiseaza si prezenta unor camere mai mari. Senzorul ultrawide are acum o apertura de f/1.8, spre deosebire de cea de pe 12 Pro, care era de f/2.4. Aceasta imbunatatire se traduce printr-o cantitate mai mare de lumina capturata, acest lucru urmand sa aduca un plus semnificativ de calitate fotografiilor facute in conditii de luminozitate scazuta.

Butoanele si portul Lightning sunt toate la locurile stiute, acest lucru insemnand ca Apple inca nu s-au decis sa elimine portul de incarcare si transfer de date de pe iPhone, acest lucru putand surveni insa anul viitor, impreuna cu scannerul de amprenta integrat in ecran.