iPhone 2019 cu crestaturi variate, poate cu USB-C

/, IOS, iPhone/iPhone 2019 cu crestaturi variate, poate cu USB-C

Incep sa se inteteasca zvonurile despre cum vor aborda Apple designul succesoarelor lui iPhone XR, XS si XS Max. Cele mai recente mentiuni vorbesc despre un nou design al ecranelor de iPhone, ale caror crestaturi vor avea dimensiuni diferite de la model la model.

Se pare ca modelul cel mai ieftin, XR, va avea o crestatura mai lata, din motive care deocamdata raman necunoscute. In acelasi timp, unele voci afirma existenta unor diverse prototipuri, cu crestaturi mai mici. Este stiut faptul ca Apple lucreaza la o noua generatie de Face ID, care utilizeaza senzori de dimensiuni mai mici, care i-ar permite producatorului nord-american sa reduca si suprafata crestaturii din partea superioara a ecranelor.

Daca in cazul lui XS si XS Max, ne-am astepta la asa imbunatatiri, e posibil ca XR sa nu beneficieze de ele. Se vehiculeaza ca XR ar putea primi o culoare verde, dar care va inlocui una din nuantele existente, insa nu au fost facute speculatii legate de alegerea culorilor finale pentru 2019. Este insa interesant sa vedem un iPhone in verde, mai ales ca Samsung a anuntat ca vor introduce si ei aceasta optiune in gamele acestui an…

Din nou se mentioneaza potentiala inlocuire a portului proprietar Lightning cu standardul in industrie, USB-C. Deocamdata Apple nu a facut nici o dezvaluire in acest sens, dar nu ne-ar mira ca si Cupertino sa se alature restului fabricantilor de telefoane care au acceptat USB-C ca si unic conector, chiar si in cazul telefoanelor din gamele medii de pret sau chiar ale celor entry-level.

Cum mai este inca mult pana la prezentarea oficiala asteptata pentru luna septembrie, suntem convinsi ca se mai pot schimba destule detalii in ceea ce priveste echiparea noii generatii de iPhone. Iar atat timp cat ecranele nu vor suferi modificari substantiale, macar stam linistiti stiind ca o inlocuire sticla iPhone nu va reprezenta un obstacol major in repararea unuia.