iPhone 2019 primesc un Taptic Engine nou

/, IOS, iPhone/iPhone 2019 primesc un Taptic Engine nou

Desi noutatile pe care le aduce noua generatie de iPhone nu sunt nici pe departe atat de multe sau de marcante, ele vor imbunatati experienta in utilizare a acestor terminale.

Printre componentele noi pe care le vom regasi in generatia a 11-a de iPhone se numara si un nou Taptic Engine, a carui tehnologie a fost numita de Apple “leap haptics”. Inca nu avem detalii legate de felul in care va functiona ea, dar credem ca are o legatura stransa cu faptul ca din acest an, Apple planuieste sa elimine tehnologia 3D Touch. Mai multe detalii vor aparea cel mai probabil luna urmatoare, inainte de lansarea programata pentru septembrie.

Unul din lucrurile pe care utilizatorii le asteptau cu nerabdare era un nou ecran iPhone, dar se pare ca vom mai avea de asteptat un an pana la ele. Totusi, se crede ca Apple va abandona displayul LCD urilizat la prima editie a lui iPhone XR in favoarea unuia AMOLED. O alta dezamagire vine de la mentinerea portului Lightning pe toate trei telefoanele companiei, cand clientii sperau ca vor beneficia in sfarsit de unul de tip USB-C.

La fel, mai stim ca gigantul nord-american va utiliza un nou procesor, numit A13 Bionic, care are peformante sporite si este mai eficient din punct de vedere energetic decat cele din prezent, la fel cum s-a intamplat cu fiecare generatie de iPhone.

Urmasii lui XS si XS Max primesc o a treia camera principala, cu unghi ultra-larg, care va permite utilizatorilor sa reincadreze la nevoie unele fotografii, ori sa schimbe perspectiva in cadrul fotografiat. De asemenea, camera de selfie a fost upgradata, ea permitand filmari slo-mo la 120 de cadre pe secunda.