iPhone ar putea primi a treia camera principala

/, IOS, iPhone/iPhone ar putea primi a treia camera principala

Analisti din industria mobila estimeaza ca Apple ar lua foarte serios in considerare adaugarea unei cea de-a treia camere pe unul din modelele viitoare de iPhone. Intrucatva inspirata din „indrazneala” lui Huawei, o asemenea miscare ar urmari sa introduca un nou standard de calitate in domeniul fotografiei.

Totusi, nu trebuie sa ne asteptam la un asemenea modul de camere pe noile iPhone care vor fi lansate anul acesta. Jeff Pu, analist la Yuanta Securities, este citat de catre Taipei Times, si el afirma ca cel mai devreme, am putea vedea un iPhone cu trei camere principale in 2019.

Nu este prima data cand zvonuri despre un asa model de camera pentru iPhone ajung la presa. Nu mai departe de luna trecuta, revista Economic Daily a publicat un raport care sugera faptul ca Apple ar lucra deja la implementarea unei astfel de camere.

Se estima atunci ca cel putin un telefon din gama Apple va fi lansat in 2019 cu o camera cu trei lentile cu design 6P, cu macar un senzor de 12 MP si zoom optic care ar putea ajunge pana la 5X, fata de 2X, cat este in prezent. Adaugand si celelalte tehnologii pe care Cupertino le foloseste in ecosistemul iOS, ne putem astepta ca viitoare camera tripla a lui Apple sa introduca intr-adevar un nou prag calitativ in fotografia mobila.

Cel mai probabil Apple va folosi acest nou model de camera in modelul de varf, succesorul din 2019 al lui iPhone X, indiferent de cum se va numi el. Momentul acesta este inca prea indepartat ca sa existe speculatii referitoare la cum va arata flagshipul Apple in viitor, daca va fi un telefon de tip iPhone X sau unul care sa apartina, macar teoretic, seriilor superioare precum S sau Plus.

Ce este cert insa, este faptul ca Apple va renunta definitiv la butonul Home incepand de anul acesta, iar aceasta schimbare afecteaza toate modelele de iPhone. Asadar, ne vom bucura de ecrane mai mari si mai bune, de la telefoanele Apple cele mai ieftine pana la cele de top. Si chiar daca reusiti sa le ciobiti sau sa le spargeti, va fi usor sa le reparati intr-un atelier specializat in inlocuire ecran iPhone.