iPhone ar putea primi un mod subacvatic

/, IOS, iPhone/iPhone ar putea primi un mod subacvatic

Cele mai noi zvonuri legate de viitoarele iPhone vin de pe filiera celebrului analist Ming-Chi Kuo, iar cel mai interesant detaliu este legat de un posibil mod subacvatic pe care aceste terminale l-ar putea primi in viitorul apropiat, poate chiar acest an.

Potrivit lui Kuo, Apple ar putea implementa un nou algoritm pentru touchscreen, care sa fie suficient de puternic si precis pentru a putea oferi utilizatorilor posibiliattea de a folosi un iPhone sub apa. Este cunoscut faptul ca, in ciuda rezistentei crescute la medii umede, ecranele telefoanelor mobile sunt de cele mai multe ori puse in dificultate cand e vorba de a interpreta gesturile si comenzile utilizatorului. Acest lucru este intalnit si pe ceasurile inteligente, iar fabricatii lucreaza din greu pentru a oferit clientilor o experienta cat mai fluenta si mai placuta.

In cazul in care spusele lui Kuo se vor dovedi a fi adevarate, posesorii de iPhone vor avea un nou orizont de posibilitati pentru a crea continut video si foto subacvatic. Desi iPhone nu este potrivit inca pentru scufundari de adancime, o baie ocazionala in piscina sau in ocean nu ii dauneaza cu nimic. In schimb, aceasta capabilitate ofera posesorilor nenumarate ocazii de a face fotografii sau de a filma sub apa, extinzand dramatic aria de utilizare a acestui gadget.

Dincolo de fotografiile si filmarile subacvatice, acest nou mod de functionare ar urma sa imbunatateasca semnificativ si utilizarea unui iPhone in conditii de ploaie. Daca ati incercat sa folositi un iPhone in ploaie, sigur stiti despre ce e vorba si despre cat de suparator e faptul ca un ecran cu picaturi de apa raspunde eronat la gesturi.

Kuo adauga ca noile iPhone XI si XI Max ar urma sa aiba fiecare catre trei camere principale, din care una de tip Time of Flight, in infrarosu. Aceasta masoara mai precis distanta fata de un obiect emitand un fascicul infrarosu si analizand timpul necesar ca reflexia acestuia sa fie citita de senzorul de pe telefon. In felul acesta, terminalul poate face setarile optime pentru o fotografie de o calitate mai buna, depinzand de adancimea de camp la care se afla obiectul care trebuie fotografiat.

Totusi se pare ca noile telefoane Apple vor pastra aceeasi arhitectura si morfologie a displayului, astfel incat o inlocuire sticla iPhone nu va presupune eforturi deosebite intr-un atelier de reparatii specializat.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.