iPhone LCD de 6.1” va avea o singura camera

/, IOS, iPhone/iPhone LCD de 6.1” va avea o singura camera

iPhone-ul de 6.1 inci va avea o singura camera principala, iar acest lucru a fost dezvaluit prin intermediul unor randari computerizate dezvaluite de cativa producatori de carcase pentru telefoanele din Cupertino. Chiar daca zvonurile indicau faptul ca Apple va instala cel putin doua camere principale in fiecare din noile modele de iPhone, se pare ca acest lucru nu este adevarat.

Cei mai optimisti fani Apple au sperat pana in ultima clipa ca telefonul varf de gama va avea un modul cu trei camere principale, in timp ce celelalte doua modele vor fi echipate cu doi senzori. Producatorul de accesorii BGR a dezvaluit insa niste imagini digitale care infatiseaza o carcasa destinata modelului de 6.1 inci, si in ea observam ca telefonul are doar o singura camera principala, in timp ce blitzul a fost montat dedesubt.

Ne asteptam ca Apple sa faca mici modificari la aranjamentul acestor doua elemente, atat cat sa faca inutilizabile orice alte carcase si huse mai vechi, astfel ca cei care isi doresc un accesoriu de protectie sa trebuiasca sa cumpere unul nou. Lasand la o parte ca formatul de 6.1” este oricum unul nou, practica aceasta e comuna la Apple.

Noul iPhone de 6.1 inci va avea un ecran LCD care ii va permite lui Apple sa dea pretul putin in jos, si va fi un pic mai inalt si mai lat decat iPhone X. Spatele va fi confectionat din sticla, la fel ca si cel de iP8, iP8 Plus si X, permitand incarcarea wireless.

In partea din fata, telefonul va avea „crestatura” introdusa de iPhone X, si el va fi echipat cu sistemul de camere si senzori al lui X, inclusiv Face ID v1.0. Asteptam cu nerabdare si restul specificatiilor, si mai ales… pretul, desi nu ne indoim ca notiunea de „budget phone” este un pic diferita la Apple, comparativ cu alti producatori.

Cel mai probabil, o inlocuire ecran iPhone va fi o operatiune destul de simpla pe acest model, asa ca nu e totul pierdut daca il veti scapa din mana si ii veti face ecranul zob.