iPhone nu mai poate fi dowgradat la iOS 11.4.1

//iPhone nu mai poate fi dowgradat la iOS 11.4.1

Odata cu lansarea noii versiuni iOS, 12.0.1, Apple a oprit semnarea digitala alui iOS 11.4.1. Asta inseamna ca cei care au trecut la ultima versiune nu vor mai putea reveni la nici una din generatiile anterioare. Cei care au instalat iOS 12.0.1 pot in continuare sa isi downgradeze telefoanele la iOS 12.0.

Apple permite revenirea la iOS 12.0 in cazul in care anumite terminale intampina probleme cu varianta 12.0.1. Aceasta politica este una comuna pentru Apple, in ciuda faptului ca, in cazurile unor dispozitive mai vechi, trecerile la noua generatie de firmware le-a facut sa functioneze foarte lent.

Unul din cele mai celebre cazuri este probabil iOS 9 instalat pe iPad-urile de generatia a doua. Desi in mod oficial, iPad 2nd Generation se numara printre dispozitivele care suportau iOS 9, acest sistem de operare le-a facut extrem de lente. Aflati in imposibilitatea de a reveni la vreuna din versiunile iOS 8, proprietarii de iPad care au facut aceasta trecere au trebuit fie sa se multumeasca a utiliza o tableta foarte lenta, fie sa le vanda pentru a cumpara una mai recenta.

Potrivit studiilor facute de Apple, rata de instalare a sistemului de operare iOS 12 a surclasat net versiunea anterioara, acest firmware fiind deja prezent pe 50% din dispozitivele mobile ale lui Apple. iOS 12.0.1 a adus cateva remedii care afectasera buna functionare a lui iPhone Xs si a tabletelor iPad. Concret, fusese vorba de probleme la incarcarea cu ajutorul cablului Lightning, opriri ale conexiunii bluetooth, neafisarea subtitrarilor si repozitionarea tastei .?123 pe tastatura.

Apple a anuntat ca este deja in faza de testare pentru sistemul de operare iOS 12.1 beta, care va include cel mai probabil si suport pentru conversatiile FaceTime in grup. Momentan, asadar, nu aveti motive de ingrijorare cu telefoanele Apple care ruleaza iOS, cu exceptia cazului in care le scapati si au nevoie de o inlocuire ecran iPhone.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.