iPhone SE 2 ar porni de la 399 de dolari

/, IOS, iPhone/iPhone SE 2 ar porni de la 399 de dolari

Vesti excelente vin din partea reputatului analist Ming-Chi Kuo, care prezice ca noul iPhone SE 2 ar putea porni de la un pret senzational. Urmasul iPhone-ului SE original ar putea fi lansat cu pretul de 399$ in versiunea cu cea mai mica stocare. Telefonul acesta este asteptat sa aiba 64 GB de memorie on-board, la fel cu restul versiunilor ieftine ale generatiei a 11-a.

Kuo crede ca iPhone SE 2 se va lansa in versiuni de 64 si de 128 GB, dar nu ne-ar mira sa vedem si un terminal de 256 GB. In fond, e vorba pur si simplu de a instala mai multa memorie si de a pune un pret ceva mai mare. Suntem siguri ca se vor gasi destui clienti care ar opta pentru aceasta versiune, in special din cauza faptului ca telefoanele Apple nu au un slot de mard microSD.

E de asteptat ca iPhone SE 2 sa urmeze retata primului model SE, ceea ce ne face increzatori ca va fi echipat cu un procesor A13, identic cu cel de pe seria iPhone 11, ajutat de 3 GB de RAM LPDDR4X, in timp ce paleta de culori va include clasicele Space Grey, Silver si Product Red.

In continuare ne intrebam daca iPhone SE 2 va avea Face ID sau Touch ID. Acest aspect este crucial prin prisma tipului de ecran iPhone care va fi folosit. In cazul in care noul terminal va avea Touch ID, vom avea probabil un display imprumutat de la iPhone 8, pe cand Face ID presupune un display luat de la iPhone XR, cel mai probabil.

Ramane de vazut si ce optiune de design va adopta Apple pentru iPhone SE 2, fiind destul de multe surse care par a indica faptul ca acest terminal va utiliza sasiul lui iPhone 8 sau XR.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.