iPhone SE 2 are antena noua dar pierde 3D Touch

/, IOS, iPhone/iPhone SE 2 are antena noua dar pierde 3D Touch

Analistul Ming-Chi Kuo a revizuit predictiile referitoare la viitorul iPhone pe care planuieste Apple sa il lanseze. Este bineinteles vorba despre succesorul lui iPhone SE, numit deocamdata, in mod simplu, SE 2. Noul raport al lui Kuo aduce noutati despre antena wireless a acestui telefon dar si alte detalii despre constructia lui.

Probabil cea mai importanta noutate este antena imbunatatita cu care va fi echipat iPhone SE 2. Este vorba despre o antena fabricata din liquid crystal polymer (LCP), un material care a fost imbunatatit si de la care se asteapta o receptie radio mult mai buna decat cea a lui iPhone 8. Terminalul lansat in 2017 nu a suferit prea mult din cauza antenei, asa cum se intamplase in trecut cu alte modele, dar transmisia de date imbunatatita nu poate fi decat un binevenit avantaj.

Kuo adauga ca iPhone SE 2 va arata aproape la fel ca iPhone 8, fiind bazat in cea mai mare parte pe acest model, intocmai cum SE-ul original fusese bazat, din punct de vedere al designului, pe iPhone 5S. Asta inseamna ca vom avea parte de acelasi sasiu din aluminiu, cu spatele fabricat din sticla, o singura camera principala si acelasi ecran iPhone de 4.7″ pe tehnologie LCD.

Apple mentine portiunile din partile superioara si inferioara ale lui iPhone 8, iar asta inseamna ca iPhone SE 2 va avea un buton Home cu scanner de amprenta integrat si folosind tehnologia Touch ID. Kuo mentioneaza insa si faptul ca gigantul din Cupertino va elimina 3D Touch pentru a alinia acest dispozitiv cu cele mai noi terminale lansate anul acesta.

Pe langa procesorul A13 Bionic, se zvoneste ca iPhone SE 2 va avea camera principala imprumutata de la iPhone 11, dar pana la noi detalii oficiale suntem destul de rezervati. Memoria RAM ar putea urca la 3 GB de la 2 GB cat avea iPhone 8, in timp ce versiunile de stocare ar urma sa fie 64 si 128 GB.

Ultimele predictii nu exclud posibilitatea ca iPhone SE 2 sa fie marketat ca iPhone 8S sau iPhone 9, lansat in culorile Space Grey, Silver si Product Red, cu preturi care ar porni de la 399$, undeva in primul trimestru al lui 2020.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.