iPhone SE 3 ar putea avea tot un ecran LCD de 4.7”

/, IOS, iPhone/iPhone SE 3 ar putea avea tot un ecran LCD de 4.7”

Apar noi zvonuri legate de viitoarea generatie de iPhone SE, dar ele nu vor fi pe placul tuturor celor care isi doresc un telefon Apple nou si ieftin. Potrivit unor surse din mediul online preluate de Ross Young, viitorul SE 3 se va lansa abia in 2022 si va avea un ecran iPhone cu aceleasi dimensiuni cu cele pe care le avusesera telefoanele Apple de la generatia a 6-a la a 8-a, inclusiv SE 2020.

Asta inseamna ca discutam despre un iPhone cu display de 4.7”, tot pe tehnologie LCD. Este pentru moment incert daca acest display va pastra aspectul generatiilor trecute, cu spatii mari goale in partile inferioara si superioara, ori va fi unul complet nou. Asemenea dimensiuni ar putea reprezenta un punct de atractie pentru cei care cauta un iPhone cu dimensiuni reduse, insa amatorii de jocuri sau filme l-ar putea gasi ca fiind mult prea mic.

Desigur, pentru cei care is doresc un ecran mai amplu este disponibil restul ofertei lui Apple, care cuprinde terminale intre 5.4” (iPhone mini) si 6.7” (12 Pro Max), desigur, la cu totul alte preturi decat cele la care se comercializasera in mod traditional modelele SE.

Viitorul iPhone SE 3 va fi insa echipat cu un procesor nou si exista sanse mari sa fie si compatibil 5G, atat in versiunea sub-6GHz, cat si in cea mmWave ale acestui standard. Modulul de camere ar putea contine in continuare un singur senzor, desi exista voci care cred ca Apple ar dori sa puna doua camere chiar si in cele mai ieftine iPhone.

In cele din urma, Young adauga ca gigantul din Cupertino ar putea creste dimensiunea ecranului lui iPhone SE abia in 2023, cand s-ar trece la un display de 6.1”, dar care sa nu aiba o crestatura, aceasta urmand a fi inlocuita de o perforatie pentru camera de selfie.