iPhone-ul flexibil ar putea arata diferit de cum ne asteptam

/, IOS, iPhone/iPhone-ul flexibil ar putea arata diferit de cum ne asteptam

Faptul ca Apple lucreaza la o versiune de telefon pliabil nu este o noutate, insa au aparut zvonuri recente despre dezvoltarea acestui telefon. Cel mai important detaliu pare a fi faptul ca acest terminal ar urma sa nu se alinieze trendului actual, adica sa nu semene chiar cu doua iPhone legate intre ele.

Jon Prosser afirma pe Twitter ca acest telefon va avea de fapt doua displayuri atasate prin intermediul unei balamale. Aceasta ar putea insemna ca nu vom avea de-a face cu un ecran iPhone care sa semene cu cel al lui Motorola RZR sau cele pe care le gasim pe Samsung Galaxy Fold ori Z Flip.

S-ar parea ca Apple au gasit o metoda de a reduce la un minim aproape insesizabil marginile acestor ecrane, intrucat Prosser spune ca aceste displayuri se vor imbina aproape perfect, formand cel mai probabil o imagine continua mult mai placuta decat cea oferita in prezent de Microsoft Duo.

In plus, sursa mentioneaza si ca muchiile si colturile acestui telefon sunt rotunjite, precum cele ale lui iPhone 11. Acest detaliu ar putea indica faptul ca Apple au inceput deja de mai multa vremea dezvoltarea acestui telefon, inca dinainte de a creiona designul noii generatii de iPhone.

Cu toate acestea, solutia cu doua ecrane care se imbina perfect ar putea fi castigatoare, caci le-ar permite lui Apple sa isi foloseasca displayurile lor obisnuite, chiar daca in alt format. Iar acestea sunt infinit mai rezistente decat tot ce se gaseste in acest moment pe piata “flexibilelor” in acest segment, de aici rezultand un avantaj care ar putea atrage numerosi clienti care isi doresc un asemenea telefon.

Vor face oare Apple acest pas? Multitudinea de patente depuse ne face sa credem ca acest iPhone pliabil este mult mai mult decat un simplu exercitiu de imaginatie…