iPhone X refurbished apare in magazine

/, IOS, iPhone/iPhone X refurbished apare in magazine

Este pentru prima data cand Apple pune in vanzare iPhone X refurbished. Modelul a fost introdus in 2017, asa ca era oarecum de asteptat ca telefoanele refurbished sa nu apara prea curand. Totusi, dupa succesul nebun pe care l-au avut vanzarile de iPhone SE oferit la preturi cu discounturi serioase, se pare ca fabricantul din Cupertino a facut cu indrazneala si acest pas.

iPhone Xde 64 GB se vinde online in Statele Unite cu 769 $, in versiunea libera de retea, iar acest pret il transforma intr-un competitor foarte puternic pentru entry-level-ul din 2018, iPhone XR. Clientii care isi doresc un telefon Apple nou vor avea de facut o alegere destul de dificila, caci ambele optiuni vin cu plusuri atractive.

Pe de o parte, iPhone XR contine cel mai nou si mai rapid procesor fabricat de Apple, A12, care il face mai capabil sa ruleze cele mai recente aplicatii si functionalitati ale sistemelor de operare iOS. In acelasi timp, ecranul lui XR este mai mare decat al lui X, iar cei care vor o suprafata vizibila mai generoasa ar putea opta mai usor pentru el.

Pe de alta parte, modelul X are un ecran OLED in loc de cel LCD al lui XR, cu rezolutie mai buna si un aspect cromatic mult superior. Camerele de pe iPhone X sunt si ele in numar mai mare decat cele de pe XR, iar pasionatii de fotografie vor alege in mod cert modulul cu doi senzori al flagshipului din 2017.

In acelasi timp, produsele refurbished pe care le vinde Apple sunt intr-adevar “ca noi”, avand instalate baterii, ecrane si carcase noi, si venind cu garantia producatorului, resigilate si impreuna cu toate accesoriile origininale. Practic, un produs inspectat si certificat de Apple nu se diferentiaza prea mult de unul absolut nou, iar majoritatea utilizatorilor nici nu vor sesiza minimele diferente. iPhone X refurbished de 256 GB costa in SUA 899$, cu o reducere deloc de neglijat fata de pretul original.

Ne asteptam ca aceste oferte sa vina in valuri, asa ca va trebui sa vegheati site-ul Apple daca doriti sa achizitionati unul din aceste iPhone X. In cazul in care telefonul actual nu mai este chiar nou si are nevoie de o inlocuire sticla iPhone, ati face bine sa va ganditi cat de mult va doriti unul nou si sa explorati cu atentie ofertele existente.