iPhone X SE cu ecran full, rama in stil iPhone 5

/, IOS, iPhone/iPhone X SE cu ecran full, rama in stil iPhone 5

Cele mai noi scurgeri de informatii neoficiale par a indica faptul ca Apple s-a decis in favoarea designului noului telefon SE. Conform ultimelor fotografii „scapate” pe internet, iPhone X SE va duce mai departe sasiul cu muchii prezent pe iPhone 5, 5S si SE, dar va introduce ecranul „full” care a fost lansat odata cu iPhone X.

De pe lista caracteristicilor vom avea cateva elemente care dispar. Evident, e vorba de jackul de 3.5mm pentru casti si butonul de Home. Se pare ca noul SE va beneficia de FaceID, dar e posibil ca Apple sa scoata din productie ForceTouch.

Din pozele aparute online, vedem ca iPhone X SE va avea blitz TrueTone, dar camera va fi dotata cu un singur modul, fara a sti insa caracteristicile lui. Cum e destul de greu de crezut ca Apple va dezvolta o camera cu totul noua doar pentru X SE, e foarte probabil ca ea sa fie cea de pe iPhone 8.

Nu e inca deloc clar insa ce dimensiuni va avea ecranul. Surse cu credibilitate crescuta in ceea ce priveste estimarile legate de Apple, precum KGI Securities, indica faptul ca iPhone X SE ar putea avea un ecran foarte generos, de 6.1 sau chiar 6.2 inch.

Dincolo de toate, suntem siguri ca pretul va fi elementul care va conta cel mai mult in decizia detinatorilor de iPhone mai vechi. Stim deja ca iPhone X se confrunta cu probleme legate de volumul de vanzari, datorate pretului sau mare.

Apple si-a exprimat deja ingrijorarea fata de numarul de iPhone X vandute pana la finele lui 2017, precum si interesul de a oferi clientilor mai multe optiuni anul acesta. KGI crede ca iPhone X SE nu va trece de pragul de 800$ in SUA, ceea ce il face deja mai scump decat iPhone 8 si de mai bine de trei ori mai scump decat iPhone SE la ora actuala.

Daca inca va ganditi daca aveti cum face efortul de a va cumpara un iPhone nou in lunile care urmeaza si perspectivele sunt sumbre, nu disperati. Telefonul vostru Apple poate arata ca nou dupa o inlocuire de ecran iPhone facuta intr-un service GSM specializat.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.