iPhone XE ar avea camera cu doi senzori

/, IOS, iPhone/iPhone XE ar avea camera cu doi senzori

Surse care sustin ca sunt apropiate de Foxconn afirma ca Apple va introduce in acest an un urmas al lui iPhone SE si care se va numi iPhone XE. Potrivit zvonurilor, o persoana din cadrul Foxconn a afirmat existenta unui asemenea proiect, dar a adaugat ca acest telefon nu va fi fabricat de respectiva companie.

Speculatii in jurul unui succesor al celui mai iubit design de iPhone au aparut deja in urma cu aproximativ un an, dar abia acum au inceput sa apara semnale din ce in ce mai credibile privind existenta lui reala. Se pare ca Apple va opri fabricarea lui iPhone XR pe fondul cererii care este mult sub nivelul asteptat initial, urmand sa introduca in locul lui terminalul XE.

Acest telefon ar urma sa preia locul lasat liber de catre XR ca si cel mai ieftin telefon din oferta lui Apple, cu estimarile de pret cele mai optimiste fiind undeva la 600 de dolari, in echiparea cu cea mai mica stocare, si ajungand pana la 800 de dolari pentru versiunea de top.

Zvonurile mai mentioneaza si ca iPhone XE va primi o camera cu zoom optic 2x, in timp ce optimistii spera ca el ar putea fi echipat cu un modul dublu de camere principale, cu doi senzori de 12 MP. Ce pare sa fie cert e faptul ca inclusiv camera de selfie va fi updatata, un senzor de 12 MP inlocuindu-l pe cel de 7 MP al lui XR.

Inca nu stim ce fel de ecran iPhone va fi instalat pe modelul XE, dar imagini care au aparut recent in mediul online indica faptul ca acest terminal va avea o crestatura in partea superioara, asa cum au telefoanele din gama curenta. Diagonala ar putea fi de 4.8″, dar datorita absentei butonului Home, el ar avea o suprafata utilizabila mai mare. Cum crestatura este creata pentru a gazdui senzorul Face ID, credem ca XE va fi bazat cel putin pe cipul A12 Bionic, daca nu cumva pe o versiune mai avansata a acestuia.

Viitorul iPhone XE nu va beneficia de incarcare wireless intrucat carcasa acestuia ar urma sa fie din aluminiu, inspirata din designul cu muchii drepte atat de indragit al lui iPhone SE. Asadar, se pare ca pana la urma vom avea parte de trei telefoane noi acest an, despre care analistul Ming-Chi Kuo crede ca se vor numi iPhone XE, XI si XI Plus.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.