iPhone XI ar putea avea baterii mai mari

/, IOS, iPhone/iPhone XI ar putea avea baterii mai mari

Se zvoneste ca Apple va mari capacitatea bateriilor pe care le va instala in noua generatie de iPhone. Desi estimarile sunt inca departe de ce ofera competitia, spre exemplu cei 4500 mAh ai lui Samsung in telefoanele de top ale seriei S10, o asemenea decizie nu poate decat sa ii bucure pe fanii iPhone.

Acest lucru ar putea fi datorat intentiei gigantului din Cupertino de a introduce tehnologia Wireless PowerShare in cea de-a 11-a generatie de iPhone. Cu ajutorul lui PowerShare, utilizatorii ar putea folosi telefoanele pentru a incarca wireless doua din cele mai populare produse, Apple AirPods si Apple Watch. Iar pentru ca incarcarea reversibila vine la randul ei cu pierderi deloc de neglijat, este de asteptat ca Apple sa mareasca bateriile din iPhone. Inchipuiti-va cat de mult se vor bucura cei care folosesc doar iPhone, fara Watch sau castile wireless ale lui Apple!

Versiunea de top curenta, iPhone XS Max, are o baterie de 3167 mAh, iar analistul Ming-Chi Kuo estimeaza ca ea ar putea fi inlocuita de unn acumulator catre stocheaza intre 3491 si 3650 mAh. iPhone XS ar putea schimba bateria de 2658 mAh cu una intre 3189 si 3322 mAh, in timp ce Kuo estimeza ca iPhone XR ar putea primi un acumulator de pana in 3089 mAh, cu o crestere doar marginala fata de 2942 mAh, cat stocheaza acum.

Cat despre incarcare, se pare ca noile iPhone vor veni cu noul charger de 18W cu port USB-C la pachet, lucru care nu s-a intamplat cu generatia a 10-a, desi ea permitea incarcarea rapida. Bineinteles, acest zvon ne face sa ne intrebam daca Apple va inlocui in sfarsit portul Lightning cu cel USB-C, aliniindu-se astfel cu restul producatorilor in folosirea acestui standard.

In cele din urma, exista zvonuri potrivit carora Apple ar putea utiliza si displayuri noi pentru telefoanele care se lanseaza in acest an, dar despre ele si ce va insemna o inlocuire ecran iPhone inca nu se stie nimic sigur.