iPhone XI si XI Plus cu trei camere

/, IOS, iPhone/iPhone XI si XI Plus cu trei camere

S-ar parea ca imaginile digitale lansate in februarie si care infatisau un ansamblu de trei senzori pentru noua generatie de iPhone nu au fost doar rodul imaginatiei unui designer. Cele mai noi randari ale amplasarii camerelor principale ale noilor flagshipuri iPhone indica intr-adevar ca aceste terminale vor avea trei camere, montate intr-un triunghi echilateral.

Acesti trei senzori vor fi amplasati intr-o protuberanta de forma patrata, cu colturi rotunjite, care va adaposti si flashul LED si microfonul. Acest design a impartit fanii iPhone in doua tabere imediat ce si-a facut aparitia. Indiferent de simpatii sau antipatii, se pare ca el este cel final pentru iPhone XI si XI Plus. In ciuda formei neconventionale, totusi protuberanta in cauza a fost micsorata, iar cele mai noi randari ale noilor iPhone ne arata ca ea nu va sari in ochi atata de tare pe cat ne temeam.

Datorita unei baterii mai mari, noile iPhone ar urma sa fie putin mai groase, ceea ce permite integrarea senzorilor camerelor in interiorul corpului de sticla al telefonului, reducand dimensiunea partii care iese in exterior.

Nu avem inca date concludente despre camere, dar e de asteptat ca ele sa fie de macar 12 MP, cu una principala, una telefoto cu zoom de minim 2x si una cu unghi ultra-wide. Camera de selfie ar urma si ea sa fie updatata, cu un senzor de 12 MP in locul celui de 7 MP introdus odata cu iPhone 7.

La capitolul ecran iPhone, zvonurile inca nu anunta nimic, desi ne asteptam ca modelele XI si XI Plus sa retina displayurile OLED. Suntem foarte curiosi sa aflam ce alegere va face Apple pentru mezinul gamei, care se va numi cel mai probabil XE si care va avea un design inspirat din iPhone SE, urmand sa preia camera principala a lui iPhone XS.