iPhone XS Max isi pastreaza formele dar primeste a treia camera

/, IOS, iPhone/iPhone XS Max isi pastreaza formele dar primeste a treia camera

Surse care pretind ca sunt foarte apropiate de Apple mentioneaza ca gigantul nord-american nu intentioneaza sa modifice designul lui iPhone XS Max. Potrivit acestor declaratii care au ajuns in presa de specialitate, varful de gama al lui Apple va avea doar o singura modificare notabila, anume adaugarea celei de-a treia camere principale.

Cel mai probabil, Apple va adauga o camera cu unghi larg care sa imbunatateasca inclusiv functia de zoom a modulului de camere de pe iPhone. Simultan, se pare ca Apple lucreaza si la niste upgrade-uri de software pentru camerele de pe noua generatie de XS Max. Ne-au parvenit stiri despre noi optiuni in softul foto si video, care ar putea ajuta detinatorii acestor telefoane sa refaca incadrarea dupa ce poza a fost efectuata. La fel, este posibil ca noua versiune de Live Photos sa permita dublarea lungimii cadrelor.

Din nou apar stiri despre faptul ca Apple ia din ce in ce mai in serios posibilitatea echiparii iPhone-urilor cu conectorul standard USB-C. Desi este greu de crezut ca vom vedea mufa USB-C in editia de anul acesta a lui iPhone, nu ne-ar mira ca aceasta sa fie prezenta in generatia din 2020. Conectorul USB-C a fost adoptat la scara larga de multi fabricanti de telefoane mobile, de la cei care livreaza produse premium pana la cei de la mijlocul gamei, si cum Apple deja il foloseste exclusiv pe noile MacBook si iPad Pro, ne putem astepta ca el sa ajunga si in segmentul telefoanelor mobile.

Ar fi pentru prima data cand Apple ar utiliza un port deja folosit la scara larga, in defavoarea unuia proprietar, dar asta nu inseamna ca orice cablu va functiona cu produsele fabricantului din Cupertino. La fel cum se intampla si cu iPhone, cablurile agreate de Apple au acea certificare MFI si contin un cip care le face compatibile. In absenta lui, sunt sanse foarte mari ca ele sa nu fie recunoscute de catre dispozitivele Apple, asa ca adoptarea lui USB-C pentru iPhone nu va insemna o scadere de venituri din vanzarea de accesorii.

La fel, in lipsa unui nou tip de display, stim ca o inlocuire sticla iPhone nu va ridica probleme deosebite nici pentru telefoanele care se vor lansa anul acesta, asa ca daca aveti un accident, putem inlatura usor urmarile lui neplacute.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.