Lansare iminenta a lui Samsung Galaxy Xcover 5?

/, Blog, Samsung/Lansare iminenta a lui Samsung Galaxy Xcover 5?

Desi Samsung sunt inca tacuti in ceea ce priveste un potential succesor al lui Galaxy Xcover 4, au inceput sa apara informatii despre un asemenea terminal. Sunt mai bine de doi ani de la lansarea lui Xcover 4, care a fost introdus in martie 2017, asa ca nu ne-ar surprinde ca luna viitoare sa apara o noua generatie a acestui telefon super-robust.

Potrivit organizatiei nord-americane FCC (Federal Communications Commision), a fost emisa o aprobare pentru un telefon mobil cu numele de cod SM-G938FN/DS, care ar putea fi chiar Xcover 5. FCC nu a oferit nici un alt detaliu legat de hardware, dar Geekbench a dezvaluit ca Xcover 5 ar putea fi echipat cu un procesor Exynos 7885, ajutat de 3 GB de memorie RAM, si ca va rula Android Pie preinstalat din fabrica.

Un magazin IT online din Olanda, Centralpoint, are listat un model Samsung SM-G938 denumit pentru moment Xcover 4S. Pretul acestui telefon este de 250 de euro, iar retailerul olandez spune ca el va fi disponibil incepand cu data de 4 iunie 2019. Mai mult, unul din editorii site-ului german WinFuture a postat pe Twitter o fotografie despre care se spune ca ar fi cea a unui nou model de Xcover. In ea vedem ca acest terminal are o singura camera principala si nu mai putin de trei LED-uri langa ea.

Din nefericire, aici se opresc informatiile disponibile despre acest telefon, dar suntem siguri ca vom avea detalii in timp foarte scurt. Ne asteptam sa avem de-a face cu protectie de grad militar, rezistenta la apa si praf potrivit standardului IP68, dar suntem curiosi ce ecran Samsung va fi folosit pentru noul Xcover. Nu de alta, dar desi aceasta serie de telefoane ofera o rezistenta incomparabil mai buna decat orice flagship, nu credem ca potentialli clienti vor fi de acord cu prea multe compromisuri in ceea ce priveste displayul.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.