Lansare Samsung S10 in ianuarie 2019?

/, Blog, Samsung/Lansare Samsung S10 in ianuarie 2019?

Samsung ar putea lansa cea de-a zecea generatie a telefonului Galaxy S in ianuarie 2019, daca e sa dam crezare celor mai recente zvonuri din industrie. Samsung S10 ar putea debuta la CES (Consumer Electronics Show), in Las Vegas, intre 8 si 11 ianuarie 2019, cel mai mare targ de produse electronice de larg consum din lume.

Desi nu a folosit acest eveniment pentru a lansa varfuri de gama, se crede despre Samsung ca anul viitor va apela la aceasta ocazie. Supozitiile pentru aceasta data de lansare sunt legate si de zvonurile potrivit carora, in 2019, coreenii ar mai pregati lansarea unui terminal cel putin la fel de interesant, un telefon pliabil.

Lansarea acestui nou smartphone ar putea fi facuta la Mobile World Congress 2019, exact locul unde s-au lansat acest an Galaxy S9 si S9+. E lesne de inteles ca Samsung nu doreste ca atentia viitorilor clienti si a presei sa fie impartita intre doua produse de topprezentate in acelasi timp. De aici rezulta o oarecare credibilitate pentru ianuarie 2019 ca data de introducere a lui S10, urmand ca la interval de o luna, sa fie prezentat si telefonul pliabil, despre care insa nu avem mai nici o informatie.

Este posibil ca toate aceste zvonuri sa fie doar o miscare de marketing, insa. In absenta unor informatii venind din surse credibile, am zice mai degraba ca este prea devreme ca sa ne facem planuri legate de Samsung S10.

Pana cand asa informatii vor iesi la suprafata, putem mai degraba estima cu ce noutati ar putea echipa Samsung cel de-al zecelea telefon al seriei S. Despre Samsung se crede ca vor integra un scanner de amprenta in ecran, sau ca vor introduce scanare faciala 3D cum e cea de pe iPhone X. Daca ar fi dupa noi, prima solutie pare mai greu de realizat decat cea de-a doua, dar pana spre finalul anului speram ca vor aparea lamuriri suplimentare.

Pana cand ies la iveala noi detalii despre lansarile din prima parte a anului viitor, va puteti mentine actualul telefon intr-o stare excelenta cu o inlocuire de ecran Samsung, efectuata intr-un atelier specializat.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.