Lansarea lui iPhone 9 amanata definitiv

/, IOS, iPhone/Lansarea lui iPhone 9 amanata definitiv

Avem vesti proaste pentru fanii Apple care asteptau anuntul de pe 26 martie legat de modelul iPhone 9. O sursa care pretinde ca este foarte apropiata de cercurile oficiale de conducere ale gigantului nord-american afirma ca lansarea succesorului lui iPhone SE a fost amanata pentru moment, fara a fi fost oferita vreo data estimativa pentru aparitia acestui terminal.

Motivele cele mai importante pentru luarea acestei decizii sunt desigur legate de epidemia de coronavirus care a cuprins mapamondul, originara din orasul chinez Wuhan. Extinderea arealului de infectare a ajuns sa afecteze numeroase sectoare ale industriei din China, iar producatorii de telefoane nu au fost ocoliti de efectele adverse.

Programul de testare al prototipurilor a trebuit stopat, iar fabricarea unor modele de iPhone, ramase inca nedezvaluite, a suferit si ea. Concomitent, criza de sanatate a atras o scadere drastica a cererilor si vanzarilor de iPhone pe piata chineza, piata care este a doua ca importanta pentru Apple, dupa Statele Unite.

Asadar, se pare ca producatorul nord-american nu prea are motive sa se grabeasca in a organiza un eveniment al carui produs de baza nu este inca gata, si despre a carui finalizare nici nu are vreo estimare credibila. La aceasta se adauga si problemele legate de fabricarea unui numar suficient de mare de iPhone, cauzate de intrarea in carantina a unor fabrici. Mai mult, lansarea ar atrage in mod cert numere foarte mari de persoane in magazinele Apple, acest lucru putand avea efecte nedorite in ceea ce priveste raspandirea virusului Covid-19.

Prin urmare, va trebui sa asteptam sa se imbunatateasca situatia pandemiei pentru a putea face niste estimari credibile asupra lansarii unuia din cele mai asteptate modele de iPhone ale anului. Acest terminal are un design aproape identic cu cel al generatiei a 8-a, utilizand un ecran iPhone clasic de 4.7″ pe tehnologie LCD, avand un buton Home cu Touch ID si cel mai probabil 3 GB de RAM, dar fiind echipat cu un procesor modern A13 Bionic.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.