Lansarea lui iPhone 9 ar putea fi amanata

/, IOS, iPhone/Lansarea lui iPhone 9 ar putea fi amanata

Impactul epidemiei de coronavirus atinge din ce in ce mai multi producatori de telefoane mobile care au fabricile in estul Asiei, iar Apple nu au fost ocoliti de necazuri. Luna trecuta, producatorul nord-american si-a informat investitorii ca nu vor fi atinse tintele de vanzari propuse pentru primul trimestru al lui 2020, dar se pare ca raspandirea virusului va avea ecouri mai profunde decat acest fapt.

Mai multe surse indicau faptul ca Apple planuia sa organizeze un eveniment major in data de 31 martie la Steve Jobs Theater in Silicon Valley, dar din cauza interdictiilor impotriva adunarilor mai mari de 1000 de persoane, acest lucru nu mai este posibil. Este inca incert daca prezentarea va avea loc online in cadrul unui eveniment vizionabil pe canale obisnuite, ori daca Apple va da doar comunicate de presa in acest sens.

In aceasta prezentare, Cupertino ar fi urmat sa includa noul iPad Pro si iPhone 9. Spre deosebire de tableta, lansarea noului telefon ar putea fi amanata cu pana la 6 luni, adauga sursele. China este a doua piata ca dimensiune dupa Statele Unite, dar vanzarile au scazut cu 60% in luna februarie, pe fondul epidemiei de COVID-19.

Apple sustine ca nu a intampinat decat probleme minore in ceea ce priveste productia noilor modele de iPhone, dar si ca incearca sa evite afluxul masiv de oameni in magazinele lor, lucru care s-ar intampla cu certitudine in cazul in care ar lansa un model nou.

Cat despre iPhone 12 si WWDC, avem si vesti bune, si rele. Se pare ca nici noua generatie de iPhone si nici congresul developerilor nu au fost anulate sau intarziate. Cel din urma ar putea avea loc online, in timp ce lansarea celei de-a 12-a generatii de telefoane Apple s-ar putea face la timp, dar terminalele ar urma sa ajunga mult mai tarziu in magazine decat era deja obisnuit.

Aceasta situatie ar fi cauzata de faptul ca Apple a stopat testarea prototipurilor de iPhone in China, urmand ca produsul final sa devina disponibil undeva in octombrie sau chiar noiembrie, cum fusese cazul cu iPhone X.

Daca planuiati sa achizitionati cat mai repede un nou terminalApple, va trebui sa va refaceti strategia. Eventual, daca telefonul dumneavoastra nu este in cea mai buna stare, sa programati o vizita la un service iPhone unde sa il readuceti in parametrii optimi.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.