Legend iPhone 11 Pro costa peste 3000 euro

/, IOS, iPhone/Legend iPhone 11 Pro costa peste 3000 euro

Cand vine vorba despre iPhone, cei mai multi oameni se gandesc in principal la pret. Totusi exista clienti care considera ca telefoanele lui Apple nu sunt suficient de exclusiviste, asa ca pornesc in cautarea unor modele iesite din comun. Din fericire, exista in lume companii care sa le faca pe plac, iar una din aceste este Legend, o firma finlandeza care, pentru un pret deloc de neglijat, poate adauga o doza serioasa de lux oricarui telefon mobil.

Este si cazul lui iPhone 11 Pro, pentru care Legend a creat nu mai putin de patru versiuni ultraluxoase si care se vand cu preturi pe masura. Legend Helsinki adauga piele de crocodil, argint, aur si jad pe iPhone 11 Pro, transformandu-le din telefoane in niste obiecte de arta pretioase.

Modelul Firmamentum este cel mai scump, cu un pret de 3490 de euro. El are spatele placat cu argint masiv si infrumusetat cu numeroase suruburi din aur, in timp ce logoul Apple este realizat din sidef. Legend va fabrica doar 10 astefel de telefoane, asa ca doritorii ar trebui sa se grabeasca daca vor sa puna mana pe unul.

Un alt telefon a fost placat in intregime cu aur de 18 karate si vine cu un pret de 3390 de euro. Modelul Emperor are spatele acoperit in intregime cu jadeita verde si accente aurite. Iar daca va hotarati sa dati atatia bani pe un iPhone 11 Pro, merita sa stiti ca Legend Helsinki ofera si casti AirPods personalizate, placate si ele cu aur de 24K, la pretul de “doar” 1190 euro.

Suntem curiosi ce expresie ar avea un tehnician dintr-un service GSM in momentul in care un client ar intra cu un Legend pentru o inlocuire ecran iPhone