Mai multe specificatii ale lui Galaxy M40 dezvaluite

/, Blog, Samsung/Mai multe specificatii ale lui Galaxy M40 dezvaluite

Samsung va adauga in curand un al patrulea telefon in seria M, o gama medie de pret care se adreseaza clientilor care isi doresc un telefon nou nu foarte scump dar care sa nu faca totusi compromisuri prea mari. Este vorba despre Galaxy M40, care a aparut recent in bazele de date ale testerilor si despre care acum avem mai multe informatii.

M40 are codul de produs SM-M450F si este animat de un procesor Snapdragon 675 cu 8 nuclee si frecventa nominala de lucru de 1.7 Ghz. Ce este oarecum surprinzator e faptul ca Samsung nu s-a sfiit sa il echipeze cu o cantitate generoasa de memorie RAM, mai precis 6 GB. Avand in vedere zona de pret unde se situeaza acest terminal, e clar ca Samsung doreste sa ofere competitorilor un nou motiv de ingrijorare prin intermediul lui M40.

Persista zvonurile potrivit carora Galaxy M40 ar putea veni cu stocare de 128 GB, careia i s-ar adauga un slot microSD cu capacitate de pana la 512 GB, care ar rezolva orice problema de spatiu cu care s-ar putea confrunta vreun utilizator.

La capitolul display, M40 ar putea avea un ecran Samsung Super AMOLED de tip Infinity-U, a carui diagonala ar putea fi de 6.4″. In cazul in care producatorul koreean va opta si pentru un modul principal cu trei camere, am putea vedea un nou standard de echipare in gama medie de pret in industrie. Iar cum seria M este in principal dezvoltata pentru pietele asiatice, concurenta va fi nevoita sa isi intensifice eforturile pentru a face fata asaltului lui Samsung.

Cele mai optimiste voci vad Galaxy M40 echipat si cu o baterie de 5000 mAh, ceea ce l-ar face chiar si mai atractiv in ochii celor care isi cauta un telefon nou si chiar pentru clientii in cautare de un telefon secundar. Samsung Galaxy M40 este asteptat in saptamanile care urmeaza, asa ca tineti aproape pentru stiri legate de el.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.