Mai multe specificatii pentru Samsung J2 Core cu Android Go

/, Blog, Samsung/Mai multe specificatii pentru Samsung J2 Core cu Android Go

Vestea ca Samsung va adopta sistemul de operare “light” al lui Google, Android Go, nu mai reprezinta o noutate de cateva luni. Totusi, ce e nou e faptul ca stim numele si specificatiile de baza ale unuia din cele mai importante telefoane pe care producatorul coreean le va echipa cu Android Go.

Este vorba de Samsung Galaxy J2 Core, un terminal care va fi echipat cu un procesor Exynos 7570 cu patru nuclee si 1 GB de memorie RAM. Una din cele mai interesante noutati este slotul dublu SIM hibrid. Aceasta arhitectura permite utilizatorului sa foloseasca ori doua cartele SIM, ori o cartela SIM si un card MicroSD cu care sa mareasca substantial capacitatea de stocare a telefonului.

Schite recent aparute online arata ca bateria lui Samsung J2 Core este mobila. Asta inseamna ca cei care vor opta pentru o baterie suplimentara isi vor putea extinde foarte usor durata de functionare a telefonului, pentru aceasta fiind suficient sa scoata capacul din spate si sa schimbe bateria. In acelasi timp insa, acest lucru inseamna zero protectie impotriva prafului si umezelii, un lucru la care ne asteptam intrucatva, dat fiind ca discutam despre un telefon foarte ieftin.

La fel, cand va veni vorba de schimbat cartela sau cardul de memorie, telefonul va trebui oprit, pentru a-i fi scoasa bateria. Totusi, avand in vedere care este publicul-tinta pentru acest terminal, credem ca aceste inconveniente vor fi minore. La fel cum va fi si mufa micro USB, in loc de USB-C.

Unul din cele mai interesante detalii legate despre noul telefon Andoid Go al lui Samsung este faptul ca nu va rula un sistem de operare pur Google. Fotografii oficiale din dosarul de patent arata ca Samsung va avea cateva aplicatii proprii preinstalate, precum Galaxy Apps sau Smart Switch.

Putem spera ca Samsung a invatat o lectie importanta legata de bloatware, si ca, tinand cont de specificatiile modeste ale lui J2 Core, nu-l va incarca inutil cu aplicatii care sa-l incetineasca pana la momentul in care utilizatorii vor deveni frustrati. Cat despre reparatii, suntem curiosi sa aflam daca a remedia o defectiune a lui J2 Core va fi rentabila, in comparatie cu a cumpara un telefon nou. Cel mai probabil, un service Samsung va va putea indruma in acest sens, cu zambetul pe buze.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.