Modificarile lui Galaxy Fold dezvaluite

/, Blog, Samsung/Modificarile lui Galaxy Fold dezvaluite

Samsung a dat publicitatii cateva imagini ale imbunatatirilor structurale aduse telefonului lor cu display flexibil, Galaxy Fold. Cea mai importanta se refera la protectia zonei de flexie, unde primul model de Fold avea un spatiu nepermis de mare prin care se puteau strecura cu usurinta praf, obiecte de mici dimensiuni sau scame din buzunar. Ele ajungeau in spatele ecranului cauzand functionarea lui defectuoasa sau chiar defectarea completa a telefonului.

Fotografiile infatiseaza o imbinare care a fost acoperita cu o bucata de material flexibil care reduce semnificativ spatiul ramas liber. Aceasta diferenta iese si mai mult in evidenta cand privim ambele jumatati ale fotografiilor, care prezinta versiunea initiala si cea noua.

O alta modificare importanta o reprezinta extinderea suprafetei foliei exterioare, care acum acopera intregul ecran Samsung si este pliata in spatele lui. La modelul intial, marginile ei erau vizibile pe ecran, asa ca nu e de mirare ca unii din cei care au primit spre evaluare un Galaxy Fold au incercat sa o dezlipeasca, crezand ca are doar rol de protectie in timpul ambalarii si livrarii.

Unii au reusit sa o dezlipeasca integral, dar in urma acestei operatiuni, telefoanele au fost defectate iremediabil, spre groaza lui Samsung, care le-au retras imediat pentru analiza si reproiectare.

Pentru moment, Samsung sunt mai degraba rezervati in ceea ce priveste informatiile despre Galaxy Fold, dar am putea totusi vedea acest telefon lansat (inca o data) in luna septembrie, dupa ce se vor mai potoli ecourile lui Note 10, care va fi introdus in prima jumatate a lui august. Nu ramane decat sa speram ca noua versiune a lui Galaxy Fold va fi mai bine testata in conditii reale decat prima, si ca nu se va mai confrunta cu probleme atat de severe.