Motorola lucreaza la Razr 2

/, iPhone, Samsung/Motorola lucreaza la Razr 2

Se zvoneste ca Motorola pregateste lansarea unui nou telefon cu ecran flexibil, numit Razr 2. Acesta ar urma sa corecteze erorile facute la prima versiune si sa atraga atentia catre aceasta marca din nou. Cum era de asteptat, Razr 2 ar urma sa fie echipat sensibil mai bine decat modelul initial.

De fapt, unul prin primele raspunsuri primite din aprtea consumatorilor a fost ca, in ciuda inovarilor implementate, Razr era inca departe de ceea ce s-ar numi un telefon modern. Samsung a procedat aproape la fel cu Galaxy Z Flip, care ofera performante destul de modeste de la o platforma invechita, cel putin dupa standardele actuale ale competitiei.

Motorola Razr 2 ar urma sa fie echipat cu un procesor Snapdragon 765, care are un modem 5G integrat. Memoria RAM este si ea pe lista de upgrade-uri, noua editie Razr urmand sa aiba 8 GB imperecheati cu stocare de 256 GB. Bateria ca noua ar trebui sa fie una de 2845 mAh, mai mare decat cea curenta (2510 mAh), dar pare-se inca insuficienta raportat la ce se gaseste pe mare parte din telefoanele care se lanseaza acum.

Pe partea de camere, Motorola Razr 2 va primi un senzor ISOCELL Bright GM1 de 48 MP, de la Samsung, in timp ce camera de selfie ar urma sa fie echipata cu un senzor de 20 MP. Va fi interesant de vazut cum vor jongla Motorola cu pretul. Razr-ul initial costa 1499 de dolari, dar telefonul a primit o lovitura serioasa din partea lui Samsung si al lor Z Flip, care avea un pret de 1199$.

Dincolo de specificatiile procesoarelor, RAM, stocare sau camere, intrebarea cea mare este legata de displayul flexibil. Va reusi Motorola sa vina cu ceva care sa bata la aspect si calitate un ecran Samsung sau un ecran iPhone? Si bineinteles, va fi el mai rezistent decat ce avem in acest moment? Daca vor reusit sa faca acest pas, Motorola ar putea schimba regulile jocului in mod semnificativ.