Motorola Razr are probleme dupa 27000 plieri. Cum va fi Samsung Z Flip?

/, Blog, Samsung/Motorola Razr are probleme dupa 27000 plieri. Cum va fi Samsung Z Flip?

Un film recent postat de Cnet infatiseaza un telefon Motorola Razr nou-nout care incepe sa aiba probleme la mecanismul balamalei dupa circa 27000 de plieri realizate cu ajutorul unui robot. Balamaua incepe sa emita niste zgomote nefiresti, iar telefonul devine mai greu de inchis.

Cu un pic de efort, cei care testau Razr-ul au reusit sa il faca sa se inchida, iar apoi sa functioneze putin mai aproape de normal. Totusi, unul din cei trei prezenti in studio a remarcat ca balamaua parea a nu nu se mai alinia perfect, cum fusese la inceputul testului.

Cum Razr este concurentul direct al lui Samsung Galaxy Z Flip, suntem curiosi cum se va comporta displayul acestuia din urma. Koreenii si-au facut deja norma la capitolul probleme cu telefoane pliabile, cu insuccesul la scara larga al lui Galaxy Fold. Acel terminal avea ecranul acoperit cu un polimer de plastic special care s-a dovedit a fi proiectat gresit, iar in plus, prin balama puteau intra praf, obiecte de mici dimensiuni, scame si alte asemenea, care dusesera in scurt timp la defectarea telefonului.

Pe de alta parte, Z Flip vine cu un alt tip de ecran Samsung, acoperit la exterior cu un compus nou, numit Ultra-Thin Glass (UTG) sau, in romaneste, sticla ultra-subtire. Acest material pastreaza multe din proprietatile sticlei, fiind mult mai dur decat polimerul de plastic, dar la fel de flexibil.

Ramane de vazut cum va naviga Galaxy Z Flip in aceste ape inca tulburi. Credem, pe buna dreptate, ca inginerii si designerii lui Samsung (si numai) petrec mult timp in fata calculatoarelor incercand sa gaseasca un mecanism care sa functioneze predictibil si fara defectiuni pret de 100000 de indoiri, numarul magic care pare a fi limita pe care trebuie sa o atinga un asemenea telefon.

Mai jos puteti vedea intregul clip care prezinta aventurile lui Motorola Razr:

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.