Noi detalii despre Galaxy A71 5G

/, Blog, Samsung/Noi detalii despre Galaxy A71 5G

Galaxy A71 5G este unul din viitoarele telefoane din gama medie-superioara de pret al lui Samsung, asteptat in magazine in timp relativ scurt. Acest terminal a trecut deja prin mai multe agentii de certificare, ceea ce indica faptul ca producatorul koreean se apropie de momentul in care el va fi trimis catre distribuitori si clienti. Asta inseamna si ca avem detalii mai multe despre echiparea acestui telefon, pe care sa vi le impartasim.

Desi nu avem inca informatii despre ce ecran Samsung va fi utilizat pentru A71 5G, stim ca acest model va fi echipat cu un procesor proprietar, Exynos 980, care are un modem 5G integrat, din seria Shannon, alaturi de 8 GB de RAM. Nu au fost dezvaluite versiunile de stocare, dar ne asteptam ca optiunile clientilor de A71 5G sa plece de la 128 GB. Chiar daca Samsung va decide ca modelul de baza sa aiba doar 64 GB, prezenta unui slot microSD va rezolva problema aceasta.

Un alt detaliu care ne-a surprins in mod placut este capacitatea bateriei. Acumulatorul lui A71 5G poate stoca 4370 mAh, in timp ce incarcarea rapida se poate face cu chargere de 25 W printr-un port USB-C.

Pe partea de camere, A71 5G va avea o camera de selfie de 32 MP, dar un modul principal cu nu mai putin de patru senzori. Acest terminal va avea o camera de 64 MP, alaturi de una ultrawide de 12 MP, una macro de 5 MP si un senzor de adancime de 5 MP. Samsung a mentinut mufa audio jack de 3.5mm pentru casti si va rula Android 10 din fabrica, impreuna cu interfata grafica One UI, posibil ajunsa deja la versiunea 2.1 pana cand se va lansa acest telefon.