Noi detalii despre Galaxy M01

/, Blog, Samsung/Noi detalii despre Galaxy M01

Terminalul care ar putea deveni cel mai ieftin smartphone al lui Samsung, Galaxy M01, a primit luna trecuta certificarea din partea lui Wi-Fi Alliance, iar lucrurile au progresat de atunci. M01 a aparut si pe Google Play Console recent, iar acest detaliu indica faptul ca lansarea lui este destul de aproape.

Fotografia de mici dimensiuni publicata de Google nu este de ajuns pentru a ne da seama de felul in care arata Galaxy M01, insa telefonul prezentat acolo aduce foarte mult cu Galaxy A01, la randul lui unul din terminalele cele mai ieftine ale koreenilor.

Potrivit sursei mentionate, acest telefon va avea un ecran Samsung cu rezolutie 720 x 1520 pixeli. In cazul in care producatorul va folosi intr-adevar platforma lui A01, acest display ar urma sa fie unul foarte generos, cu diagonala de 6.7″, cu o crestatura mica in partea central-superioara. Totusi, ne asteptam ca el sa fie unul de tip LCD si nu OLED, din ratiuni de pret.

Galaxy M01 va avea un procesor Snapdragon 439 si 3 GB de AM, ruland Andoid 10 din fabrica, si probabil One UI 2.1. Cam aici se termina lista detaliilor furnizate de Google Play Console si avem toate motivele sa ne intrebam daca nu cumva M01 este de fapt un A01 rebranduit si caruia i s-a adaugat inca 1 GB de RAM. O asemenea miscare ar putea avea sens daca luam in calcul faptul ca Samsung este extrem de puternic in multe piete emergente si care favorizeaza vanzarile de telefoane ieftine.

Este destul de probabil ca Galaxy M01 sa aiba doua camere principale si una de selfie de 8 MP, cu un acumulator de 3500 mAh sau chiar mai mare, USB-C si mufa jack de 3.5 mm, in timp ce pretul ar putea fi sub 200€.