Noi detalii despre Samsung Galaxy Flip Z

/, Blog, Samsung/Noi detalii despre Samsung Galaxy Flip Z

Cu aproape trei saptamani inainte de aparitia oficiala a lui Samsung Galaxy Flip Z apar noi informatii despre acest terminal care reprezinta o premiera pentru producatorul koreean. Desi Flip Z nu este primul telefon cu display flexibil al lui Samsung, el va fi primul care se indoaie pe orizontala si va fi acoperit cu un material nou.

Acest ecran Samsung a abandonat polimerii plastici si va avea stratul exterior fabricat din sticla ultra-subtire sau Ultra-Thin Glass (UTG). Acest compus este mult mai rezistent decat plasticul utilizat pentru displayul lui Galaxy Fold si e de asteptat sa nu mai aiba cute in zona de flexare.

Mai mult, potrivit sursei Max Weinbach, acest terminal va avea un display principal Dynamic AMOLED completat de inca un ecran pe partea exterioara, cu diagonala de 1″. Acest mic ecran va permite utilizatorilor sa afle viteza si statusul de incarcare al telefonului, dar le va permite si sa il foloseasca pentru selfie-uri mai bune.

Odata activata camera principala, imaginea pe care o “vede” ea ar urma sa apara pe acest mic ecran, permitandu-le posesorilor sa se foloseasca de cea mai performanta camera chiar si pentru selfie-uri, cu o calitate si incadrare mai bune.

Galaxy Flip Z ar urma sa aiba doua camere de 12 MP, una wide si una ultra-wide, incarcare rapida de 15 W, un scanner de amprenta integrat intr-un buton pe una din muchii. Aceeasi sursa mentioneaza si incarcare wireless si reverse charging, fara insa a face vreo precizare legata de vitezele de incarcare a acestor doua optiuni.

La fel, se pare ca procesorul Snapdragon 855 a fost schimbat cu un model 855+, ceva mai performant. Ramane de vazut eficienta energetica a lui cum va afecta utilizarea lui Flip Z, dat fiind ca acumulatorul e de asteptat sa aiba o capacitate de doar 3300 mAh.

La fel, si pretul cu care va fi lansat Galaxy Flip Z va conta mult in alegerile pe care le au de facut potentialii clienti, insa zvonurile despre acest aspect par a indica faptul ca el va fi unul sensibil mai accesibil decat cel al lui Fold sau al concurentilor Huawei si Motorola.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.