Noi detalii despre Samsung Galaxy M31

/, Blog, Samsung/Noi detalii despre Samsung Galaxy M31

Finalul lunii februarie aduce un nou telefon de la Samsung, Galaxy M31, iar vestile pe care le avem pana in acest moment despre acest terminal sunt de-a dreptul imbucuratoare. Desi seria Galaxy M este una medie, koreenii nu par sa se fi zgarcit prea mult cand au decis sa fabrice un urmas pentru M30 si M30s.

Firma nu a dezvaluit decat in parte specificatiile lui M31, insa ne putem astepta ca el sa aiba un ecran Samsung cu diagonala de 6.4″ Super AMOLED, intocmai ca M30s, sau poate chiar unul mai performant, macar ca si rezolutie. Camera de selfie este pozitionata central, intr-o crestatura mica, dar inca nu stim cu ce senzor este echipata.

Ce este interesant e faptul ca Samsung a decis sa instaleze nu mai putin de patru camere in modulul principal, o caracteristica destul de rar intalnita pana acum in randul telefoanelor ieftine. Deocamdata se stie ca senzorul principal este unul de 64 MP, cel mai probabil alaturandu-i-se unul de 8 MP ultrawide, si posibil unul de adancime si unul de macro.

Galaxy M31 este asteptat cu procesoare Snapdragon 665 si Exynos 9611, in functie de pietele in care va fi livrat, si cu optiuni de 4 sau 6 GB de RAM, stocarea de baza pornind posibil de la 128 GB.

La capitolul acumulator, Samsung a depasit asteptarile tuturor, intrucat Galaxy M31 vine cu o baterie de 6000 mAh. Este posibil ca acest terminal sa vina cu incarcare de 25W prin portul USB-C, ceea ce ar reduce considerabil timpul de stat in priza, chiar si pentru utilizatorii cei mai intensi.

Mai multe voci din online s-au plans de alegerea procesoarelor, dar au apreciat faptul ca M31 este mai bine echipat decat telefoane mai scumpe, precum Galaxy A50 sau A51. Daca si pretul lui M31 va fi la fel de competitiv, va fi interesant de observat cum vor fi vanzarile in raport cu telefoanele medii ale gamei A.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.