Noi huse smart Samsung cu tematica Disney

/, Blog, Samsung/Noi huse smart Samsung cu tematica Disney

Dincolo de a avea multa grija, cea mai buna metoda pentru a proteja un telefon sau un ecran Samsung ramane totusi instalarea unei huse cat mai bune. Cel mai nou trend in domeniu e reprezentat de husele inteligente care fac mult mai mult decat sa va apere telefonul in cazul unor cazaturi. Ele sunt decorate cu diverse teme inspirate din filme, benzi desenate sau chiar filme de animatie si inetractioneaza cu inetrfata grafica a terminalului dumneavoastra.

Este cazul celor mai recente asemenea huse dezvaluite de Samsung, care au tematica Disney. Ele sunt deja disponibile in cateva tari, pentru Samsung S10 si cateva din terminalele familiei Galaxy A, modelele A40, A50 si A70. Primele doua huse inteligente Disney au tematica Circle of Life din animatia Lion King, in timp ce cealalta e dedicata simpaticului personaj Buzz Lightyear din Toy Story.

La fel ca si husele anterioara fabricate in colaborare cu Marvel, husele Disney vor schimba automat tema telefoanelor pe care sunt instalate. Cipul RFID cu care sunt prevazute permite terminalelor sa le identifice in momentul in care utilizatorii le monteaza, si ele vor schimba ecranele home si lock, precum si aspectul icon-urilor de pe display. Astfel, se elimina orice nevoie de interventie din partea posesorilor care sunt fani ai acestor doua teme, pentru un confort sporit in utilizare.

Husele de S10 se vand cu putin sub 40€, in timp ce modelele pentru Galaxy A sunt sub 35€. Samsung nu vinde direct aceste noi huse inteligente, dar pe site-ul producatorului koreean, la sectiunea Accesorii, veti gasi linkuri directe catre magazinele care le comercializeaza. Pentru moment, ele au fost gasite in Olanda si Letonia, dar e de asteptat ca ele sa fie disponibile in multe alte tari in cel mai scurt timp.