Noi imagini cu iPhone XS 2018?

/, IOS, iPhone/Noi imagini cu iPhone XS 2018?

Asa cum era de asteptat, lucrurile se precipita odata cu apropierea momentului in care Apple va lansa noile modele de iPhone, asa ca nu trebie sa ne mire cel mai recent film aparut pe Youtube, care infatiseaza ceea ce ar putea fi succesorul lui iPhone X, denumit iPhone XS.

Este vorba despre telefonul cu impresionantul ecran de 6.5”, aratat in versiunea sa Gold. Desi cei care au postat acest videoclip sustin ca este oficial, putem vedea un watermark apartinand lui Lee Gunho, care se pare ca este autorul acestei animatii.

Acum cateva zile au aparut in mediul online fotografii despre care se sustine ca ar infatisa cu adevarat noul model de iPhone, si se pare ca aceasta animatie este inspirata de acele imagini. Spre deosebire de fotografia initiala, acest videoclip prezinta ceea ce se doreste a fi iPhone XS din mai multe unghiuri. Totusi trebuie sa mentionam ca nu exista nici o sursa care sa ateste veridicitatea acestei filmari, asa ca pot exista diferente intre produsul final care va fi lansat pe 12 septembrie si ceea ce apare pe Youtube.

Schimbarile de design vor fi minore in cazul noilor iPhone, cel putin asa cred mai toti expertii din industrie. Ramane de vazut cat de mult vor diferi la interior noile telefoane Apple fata de ce se poate gasi in acest moment in magazine. De asemenea, sunt zvonuri ca iPhone X va fi scos din productie in relativ scurt timp, urmand a fi inlocuit cu un model nou. Pana cand nu avem insa informatii direct de la producator, putem considera ca acest zvon are doar rol de a incerca sa ii convinga pe cei care isi doresc un iPhone X sa „sara” doua modele, catre cele 2018.

Inca nu avem date certe despre lansarea sau amanarea modelului de iPhone cu LCD, cel de 6.1”, dar e destul de probabil ca Apple sa il prezinte macar, chiar daca mici probleme tehnice ar putea cauza o intarziere la livrare. Cat despre reparatia noilor telefoane, suntem siguri ca o inlocuire ecran iPhone nu va fi complicata nici la noua gama.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.