Noi imagini cu Samsung S10 si S10+

/, Blog, Samsung/Noi imagini cu Samsung S10 si S10+

Un site german de specialitate a dat publicitatii cele mai recente imagini cu ceea ce par a fi Samsung S10 si S10+ in versiunea finala. Unele voci considera ca acestea sunt doar prototipuri, insa cum data de lansare oficiala a noii game Samsung este atat de aproape, suntem mai degraba tentati sa credem ca avem de-a face fie cu prototipuri alpha, daca nu chiar cu telefoanele in versiunea lor finala.

Imaginile ne infatiseaza forme foarte placute, chiar daca doar foarte putin schimbate fata de seria precedenta, in ceea ce priveste aspectul general. Intr-adevar marginile ecranelor sunt mult subtiate fata de tot ce am avut pana acum de la Samsung, iar partile superioara si inferioara au fost minimizate pana aproape de disparitie.

Inca nu putem discuta despre un telefon a carui fata este in intregime acoperita de ecran, dar eforturile lui Samsung se indreapta serios in acesta directie. Mai ales cu integrarea senzorului de amprenta si a camerei/camerelor de selfie in ecran, S10 si S10+ au facut pasi concreti inspre acest deziderat.

Din fotografii vedem ca producatorul coreean nu a renuntat la jackul de 3.5mm pentru casti, iar acest lucru ii va bucura pe multi adepti ai marcii. Conectorul de incarcare si transfer de date este, bineinteles USB-C, iar difuzorul principal este locat langa el, cel mai probabil asistat de un difuzor in partea superioara.

Pe masura ce se apropie data de lansare a noii game S, suntem convinsi ca vom avea parte de mai multe fotografii si detalii. Momentan, cea mai presanta problema e cea a senzorului de amprenta din ecran, care se pare ca nu functioneaza cu folie de protectie aplicata. Daca gigantul coreean nu va avea o rezolvare pentru aceasta poblema, vom vedea destul de multe S10 in service pentru o inlocuire sticla Samsung.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.