Noi randari ale lui Galaxy A72 5G

/, Blog, Samsung/Noi randari ale lui Galaxy A72 5G

Samsung a pregatit deja un nou terminal 5G din gama mediana de pret si am intrat in posesia unor noi randari CAD ale lui Galaxy A72 5G. El este urmasul lui A71, cum e lesne de inteles, insa nu aduce noutati semnificative fata de modelul A52. Intr-un fel, am putea spune ca A72 este fratele mai mare al lui A52.

Ce este insa mai interesant e faptul ca Samsung au adoptat o noua directie in ceea ce priveste displayul lui A72. Avem de-a face cu un ecran Samsung plat, cu o diagonala de 6.7”, iar acest detaliu ar putea semnifica faptul ca gigantul koreean ar urma revenirea la acest design pe din ce in ce mai multe terminale. Bineinteles, displayul este prevazut cu un scanner de amprenta integrat.

Sasiul lui Galaxy A72 5G este din aluminiu, dar capacul din spate este din plastic finisat in culori mate, care ar trebui sa fie foarte rezistent la amprente si murdarie. Samsung a pastrat si pe acest dispozitiv mufa jack de 3.5mm pentru casti in partea de jos si este posibil ca difuzoarele sa fie stereo.

Insula de camere aduce ca forme cu cea a lui S20 si gazduieste trei senzori. Nu au fost date publicitatii informatii despre camerele lui A72 5G, dar ne putem astepta ca cea principala sa fie una de 64 MP, in timp ce camera de selfie este asteptata a fi una de 32 MP, instalata intr-o perforatie din display si pozitionata central.

Galaxy A72 5G ar trebui sa apara pe pietele occidentale undeva la inceputul lui 2021, fiind asteptat cu un pret de 600$ “la liber” in Statele Unite, ceea ce ar putea insemna undeva intre 575 si 625€ in Europa.