Noi randari ale lui Galaxy Fold

/, Blog, Samsung/Noi randari ale lui Galaxy Fold

Desi se asteapta ca noul Galaxy Fold/ Galaxy F sa fie lansat in curand in cadrul evenenimentului Galaxy Unpacked 2019, se stie foarte putin despre acest telefon. Samsung a intarit masurile de securitate in jurul acestui proiect dupa ce au aratat un prototip unui grup restrans la CES anul acesta. LetsGoDigital insa nu a pierdut vremea, venind cu un nou set de fotografii randate digital care infatiseaza cum ar putea arata noul terminal cu ecran flexibil al koreenilor.

Singurele imagini care par a avea o legatura cu realitatea sunt scenele, destul de sumare, in care apare Galaxy F in una din cele mai recente reclame lansate de Samsung. Se pare ca pe aceasta reclama s-au bazat LetsGoDigital cand au refacut randarile lui Galaxy F, iar ele arata mult mai bine decat ce vazusem pana in acest moment.

Aspectul care sare prima data in ochi este faptul ca noile randari ale lui Galaxy F nu mai contin acea zona de tip “burduf” care se poate vedea la tableta Surface a lui Microsoft. Desigur, totul este o presupunere deocamdata, caci nimeni nu stie exact cum va arata telefonul pliabil al lui Samsung.

In acelasi timp, marginile ecranelor au fost subtiate considerabil, mai in ton cu directia pe care o urmeaza in prezent viitoarele S10. In ceea ce priveste insa colturile lui Galaxy F, situatia e inca neclara. Unele voci spun ca el va avea colturile doar putin rotunjite, in timp ce altii sunt de parere ca le va avea de-a dreptul rotunde, pe modelul tabletelor. LetsGoDigital probabil au ignorat aceasta discutie, iar modelul propus de ei este ceva mai patratos.

Nu mai este mult de asteptat si speram ca Galaxy-ul pliabil sa debuteze in toata splendoarea lui. Atunci vom vedea daca se ridica la nivelul asteptarilor publicului si cat de dificila va fi o inlocuire ecran Samsung. Galaxy Fold vine nu doar cu ecranul de 7.3” pliabil, ci cu inca un ecran de 4.8” pe exterior, despre care nu se stie daca va acoperit cu un strat de sticla, ca pana acum, sau daca va beneficia de noul compozit al koreenilor. Cert este ca Galaxy Fold, la fel ca restul telefoanelor similare care sunt asteptate de la Xiaomi sau Huawei, sunt probabil cele mai asteptate terminale ale anului.