Noi randari ale lui Huawei Mate 30 Pro cu modul de camere circular

/, Blog, Huawei/Noi randari ale lui Huawei Mate 30 Pro cu modul de camere circular

O noua randare a unor carcase de protectie pentru Mate 30 Pro a aparut in mediile online, infatisand atat un ecran Huawei cu margini puternic curbate pe laturile lungi, si cu o crestaura centrala, dar si camerele modulului central dispuse in forma de cerc.

Desi nu putem garanta autenticitatea acestei imagini, nu putem sa nu observam ca in aceasta randare, camerele au fost impartite in doua sectoare. Trei sunt grupate, alaturi de flash, intr-o insula de forma circulara, in timp ce o a patra este separata, dedesubtul a ceea ce pare a fi inca un difuzor.

Alte randari si zvonuri indicau faptul ca Mate 30 Pro ar urma sa pastreze aranjamentul vechi al camerelor, intr-un modul de forma patrata, adaugand inca una pana la numarul de patru, cat se pare ca va avea in cele din urma acest telefon.

Mate 30 Pro este un terminal cu o importanta cruciala pentru Huawei, nu atat prin prisma rivalitatii cu koreenii de la Samsung, cat din punctul de vedere al viitorului companiei. Daca producatorul chinez va reusi sa depaseasca dificultatile pe care le intampina in relatiile cu Statele Unite, Mate 30 Pro ar putea deveni mult mai mult decat un flagship.

Echipat cu cea mai moderna tehnologie Huawei, acest terminal ar putea reprezenta un boost major in vanzari. E de asteptat ca Mate 30 Pro sa fie compatibil 5G si sa aiba cel mai nou procesor al chinezilor, alaturi de o experienta de utilizare imbunatatita.

Nu ne ramane decat sa asteptam noi imagini credibile cu Huawei Mate 30 Pro pentru a vedea in ce directie merg chinezii. Nu de alta, dar Huawei au inceput sa fie trend-setteri in ultimii ani, iar acest lcuru ar putea avea un impact semnificativ in industria Android.