Noi randari ale lui Huawei nova 6 5G

/, Blog, Huawei/Noi randari ale lui Huawei nova 6 5G

Au aparut noi randari ale lui nova 6 5G, unul din telefoanele pe care Huawei urmeaza sa le lanseze in scurt timp. De aceasta data, el a fost randat digital intr-o frumoasa culoare rosie care permite sa vizualizam mai bine cum ar putea arata acest terminal.

Apare foarte clar faptul ca nova 6 5G va avea o camera de selfie duala, cel mai probabil al doilea senzor fiind unul de adancime pentru imagini mai bune. Acest ecran Huawei seamana izbitor cu cel al lui S10+ dar credem ca este aproape imposibil de venit cu noutati semnificative in acest domeniu, in lipsa unui display complet inovativ si care sa aduca solutii alternative.

Pe spate se observa modulul de trei camere, complementate de un flash LED si alti cativa senzori, dar si noul logo nova care se afla in partea de jos. Nova 6 5G nu va avea nici scanner de amprenta integrat in ecran si nici unul pozitionat pe partea din spate, confectionata din sticla. In schimb, Huawei a optat pentru amplasarea lui in butonul de pornire-oprire care este localizat pe muchia dreapta a terminalului.

Acest model va fi echipat cu un procesor Kirin 990 5G pe tehnologie de 7 nm cu nuclee Cortex A-76, modemul fiind integrat. Procesorul grafic e un Mali-G76MP16. Sunt asteptate versiuni care pleaca de la 64 sau 128GB, cu memoria RAM de minim 4 GB, desi o echipare intre 6 si 8 GB pare mai probabila.

Huawei va lansa si o versiune 4G a lui nova 6, iar ambele terminale sunt asteptate undeva in luna decembrie, daca tinem cont de faptul ca producatorul chinez obisnuieste sa reinnoiasca gama nova de doua ori pe an, iar cel mai recent update a avut loc in luna iunie.