Noi randari ale lui iPhone 12 ne prezinta un design foarte elegant

/, IOS, iPhone/Noi randari ale lui iPhone 12 ne prezinta un design foarte elegant

Se pare ca Apple sunt destul de relaxati in ceea ce priveste telefoanele pe care le fabrica, cel putin pana acest an, asa au fost. Cea de-a 11-a generatie de iPhone a mentinut designul lansat odata cu iPhone X, adaugand doar imbunatatiri sau noutati incrementale, spre nemultumirea unora din fanii lor. Totusi acest lucru s-ar putea schimba in 2020, cand am putea avea de-a face cu o surpriza foarte placuta.

Se zvoneste de cateva luni bune ca Apple ar urma sa reinventeze designul lui iPhone 4 si 5, cu linii noi, dar in mare masura usor de recunoscut de catre fanii brandului. Telefoanele celor din Cupertino ar urma sa sufere o multime de modificari pentru generatia a 12-a, vehiculandu-se chiar si o a patra camera pe versiunea de top, care ar urma sa fie una de tip Time-of-Flight.

Un sasiu mai patratos si fara margini rotunjite ne face sa ne intrebam pe buna dreptate ce fel de ecran iPhone ar putea utiliza Apple, primul gand mergand in mod firesc catre unul plat sau cu marginile doar usor curbate. Am putea vedea displayuri cu rata de refresh de 90 sau chiar de 120 Hz pe iPhone – la urma-urmei aceste ecrane performante au aparut deja pe generatia noua de iPad Pro.

Cel mai probabil, noile iPhone vor pastra crestatura iconica in partea de sus a ecranului deoarece e greu de crezut ca Apple va putea minimiza atat de mult dimensiunile numerosilor senzori care se gasesc in acel spatiu. La fel, legat de senzori sau camere dedesubtul displayului inca nu putem vorbi; aceasta tehnologie nu este nici pe departe suficient de matura pentru a fi folosita cu succes in telefoane premium de la care stim cu certitudine ca utilizatorii au asteptari foarte ridicate.

De asemenea se asteapta si introducerea portului USB-C pe intreaga gama de iPhone noi, precum si conectivitate 5G, doua capitole la care Apple chiar nu s-a grabit deloc sa umble, dar care se pare ca reprezinta cele mai mari asteptari din partea entuziastilor iPhone.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.