Noi randari confirma camera patrata a noilor iPhone

/, IOS, iPhone/Noi randari confirma camera patrata a noilor iPhone

Au aparut noi randari ale unor huse de protectie pentru noua generatie de iPhone care va fi dezvaluita in aceasta toamna, iar ele confirma designul cu “camera patrata” al viitoarelor terminale Apple. Desigur, forma si aspectul final al noilor iPhone nu au fost inca dezvaluite presei, asa ca telefoanele pe care le vedem in astfel de imagini nu sunt decat rodul imaginatiei designerilor.

Forma si asezarea camerelor acestor noi telefoane au devenit foarte repede un subiect de disputa intre fanii iPhone, cu cei mai multi dintre ei exprimandu-si dezaprobarea vis-a-vis de noile forme. Acesta nu e chiar un lucru nou, avand in vedere ca in ultimii ani, mai toate modele de iPhone au fost criticate. Totusi, dupa lansare, multi clienti au descoperit ca ele nu erau chiar atat de urate cum crezusera initial. Ar putea fi si cazul celei de 11-a generatie de iPhone, dar pana la fotografii oficiale, preferam sa nu facem pronosticuri.

Cert este ca Apple upgradeaza toate camerele de pe noile iPhone, inclusiv cele de pe succesorul lui XR, iar acest lucru se pare ca ar conta mai mult decat anumite detalii de ordin estetic. Camerele lui Apple au ajuns sa fie printre cele mai complicate si avansate componente din alcatuirea unui iPhone, dupa procesor, evident, care si el a fost innoit pentru viteza imbunatatita si capacitate crescuta.

In cazul in care calitatea fotografiilor si filmarilor pe care le vor efectua aceste terminale se va ridica intr-adevar la un nivel inalt, credem ca utilizatorii vor putea “ierta” noul design al telefoanelor Apple. Pentru moment mai putem spera ca marginile de ecran iPhone vor fi micsorate si mai mult, pentru un aspect mai elegant. In acelasi timp, Apple va mentine crestatura din partea superioara a ecranului, in care se afla camera de selfie si senzorul Face ID, precum si portul Lightning, desi se asteapta ca acestea sa fie modificate radical in 2020.