Noi vesti despre Samsung Galaxy Z Flip 5G

/, Blog, Samsung/Noi vesti despre Samsung Galaxy Z Flip 5G

Nu este surprinzator sa aflam de planurile lui Samsung de a lansa si o versiune 5 G a lui Galaxy Z Flip, deoarece stim ca producatorul koreean incearca sa isi consolideze cat mai bine pozitia in aceasta piata. Desi nu avem informatii despre o posibila data la care ar putea fi anuntat modelul 5G al lui Z Flip, acest nou terminal ar putea aparea in cursul verii.

Din punct de vedere tehnologic, includerea unui modem 5G ar putea fi singura diferenta. Cele mai multe voci din industrie par a fi de acord asupra acestui aspect, desi unele zvonuri mentioneaza si ca Samsung ar putea micsora stocarea de baza pentru a mentine pretul intr-o zona competitiva.

Asta ar insemna ca cea mai ieftina versiune a lui Galaxy Z Flip 5G ar putea veni cu doar 128 GB de stocare, in loc de 256 GB cat are acum. Acest model ar urma sa devina prima optiune extra care li se adreseaza fanilor marcii, dar care va costa putin mai mult.

In rest, ei vor avea parte de aceleasi specificatii, incluzand acelasi ecran Samsung flexibil si care foloseste Ultra Thin Glass (UTG) in constructia sa. Procesorul ar ramane si el neschimbat, Snapdragon 855+, ajutat de 8 GB de RAM, dar la fel si acumulatorul. Este greu de estimat cum va face fata bateria de 3300 mAh consumului mai ridicat de energie pe care il are modemul 5G, dar putem spera ca Samsung vor face eforturi pentru a implementa si niste optimizari software care sa tina lucrurile in frau.

Avand in vedere ca Samsung a anuntat doua coduri de produs, ne asteptam ca versiunea 5G a lui Z Flip sa fie lansata separat pentru pietele koreeana si cele internationale. Modelul domestic are codul SM-F707N, in timp ce pe restul pietelor el este SM-F707B. Chiar si asa, este foarte probabil ca Samsung sa scoata acest model ca si editie limitata deocamdata, deoarece retelele 5G sunt putine si cu acoperire restransa.