Noi zvonuri despre iPhone si USB-C

/, IOS, iPhone/Noi zvonuri despre iPhone si USB-C

Zvonurile despre folosirea conectorului USB-C pe iPhone au insotit ultimele generatii ale telefoanelor Apple, incluzand-o si pe cea de-a 11-a, care va fi lansata in septembrie. De la iPhone X si pana la iPhone 11, fiecare an adus cu sine sperantele utilizatorilor ca Apple va renunta la mufa proprietara Lightning, dar de fiecare data USB-C s-a lasat asteptat. Totusi, se pare ca gigantul din Cupertino va face in sfarsit aceasta miscare in 2020.

Mai mult, un comentariu recent de pe Twitter care vine din partea celor de la ChargerLAB pare sa confirme ca Apple va include in cutia telefoanelor iPhone 11 un incarcator care are mufa USB-C, desi terminalele vor avea inca portul Lightning. Comentariul de pe Twitter mentioneaza ca acest lucru ar fi fost confirmat de un oficial de rang inalt al lui Apple.

Un charger cu mufa USB-C ne duce cu gandul la curent de iesire mai mare, la fel cum e cazul celorlalti fabricanti care au adoptat deja acest conector. Suntem curiosi sa aflam ce putere va avea noul incarcator, intrucat aceasta este o problema spinoasa pentru Apple.

Pana la iPhone XS, Cupertino a inclus un incarcator de doar 5W, si asta in conditiile in care incarcarea rapida de pana la 50W este pe cale sa devina un standard in industrie intr-un an-doi, spre marea nemultumirea fanilor iPhone. Pentru a putea beneficia de capabilitatile de incarcare rapida ale noilor iPhone, utilizatorii au fost nevoiti sa mai scoata niste bani din buzunar ca sa achizitioneze un incarcator de iPad ce ofera o putere crescuta.

Alaturi de USB-C si puterea incarcatorului livrat in cutie, fanii Apple asteapta de la telefoanele din 2020 un nou ecran iPhone, posibil bazat pe tehnologia microLED pe care Cupertino ar urma sa o introduca intai pe Apple Watch si sa o perfectioneze pentru a o extinde la telefoane, tablete, laptopuri si chiar desktopuri.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.