Noi zvonuri despre iPhone X Gold

/, IOS, iPhone/Noi zvonuri despre iPhone X Gold

Cateva poze au aparut recent pe internet, infatisand un iPhone X in culoare aurie lucioasa, si asociate modelelor A1865, A1901, A1902 si A1903. Se pare ca fotografiile au fost trimise de catre Apple spre omologarea obligatorie pe care trebuie sa o obtina de la FCC (Federal Communications Commission), asa ca restul povestii din jurul acestui model este doar speculatie.

Desigur, a fost ciudat pentru fanii iPhone sa vada versiunea gold eliminata din setul de culori clasice atunci cand a fost lansat iPhone X, o culoare cu care ne-a obisnuit Apple in ultimii ani. Cel mai probabil una dintre probleme a fost legata de faptul ca iPhone 8, care a fost lansat si in varianta aurie, are sasiul din aluminiu, in timp ce iPhone X are un cadru din otel.

E foarte posibil ca fotografiile trimise catre FCC sa dateze dinainte de septembrie 2017, cand se stie ca Apple a inaintat comisiei un dosar legat de noile terminale ce urmau sa fie lansate. Motivele clare ale absentei versiunii gold raman insa invaluite in mister deocamdata.

Desi documentatia nu este secreta, anumite aspecte sensibile legate de detalii tehnice si design sunt supuse unei clauze de confidentialitate de 6 luni. Nu e deloc surprinzator ca aceste fotografii apar acum, intrucat perioada amintita tocmai a expirat; urmeaza sa vedem ce ne aduc urmatoarele evenimente Apple, poate chiar WWDC.

Ar fi fost destul de firesc sa vedem noua culoare iPhone X lansata impreuna cu iPhone 8 in versiunea (Product)Red si noile bratari pentru Apple Watch, insa planurile celor din Cupertino se pare ca difera de ce crede majoritatea. Unii specialisti afirma ca Apple va reveni la sortimentul traditional de culori odata cu noile telefoane asteptate in septembrie anul acesta, iar un iPhone in versiune Blush Gold ar putea aparea chiar inainte de acel moment.

Pana atunci, puteti reda straluciea telefonului vostru Apple cu o inlocuire de ecran iPhone care sa-l faca sa artae aproape cum era cand l-ati cumparat.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.