Noi zvonuri despre iPhone X SE

/, IOS, iPhone/Noi zvonuri despre iPhone X SE

iPhone X SE (sau SE 2) este iar vedeta fluxului de zvonuri care ii vizeaza pe Apple. Cea mai recenta „adiere” din acest domeniu pomeneste despre un telefon cu un aspect inspirat din cel al lui iPhone X, ceea ce ar insemna ca Apple ar putea dezvalui de fapt doua noi telefoane X. In acest fel, clientii ar putea avea de ales intre o versiune mai ieftina bazata pe telefonul aniversal al lui Apple si una estimata a fi un soi de „X Plus.”

Departe de a avea orice umbra de certitudine, aceste zvonuri sunt totusi o indicatie a faptului ca Apple lucreaza intens pentru a diversifica oferta de telefoane.

Noua generatie de iPhone SE, sub oricare nume ar iesi pe piata, se pare ca va beneficia de un sasiu din aluminiu, in locul celui de otel prezent in noile terminale Apple.

Ne putem astepta ca producatorul din Cupertino sa opteze si pentru un ecran similar celui de X, dar despre diagonala lui opiniile sunt impartite. Data fiind mostenirea lui SE, de telefon cu pret mai accesibil care imprumuta unele caracteristici din modelele de varf, am putea crede ca Apple va pastra dimensiunile ecranului de la iPhone X, asta in cazul in care nu va fabrica un ecran mai mic.

Alte voci din industrie considera ca noul SE va avea un ecran mai mare, de 6.1”, dar care va fi LCD si nu OLED, pentru ca pretul sa poata fi tinut cat mai jos. La fel, absenta 3D Touch si o camera cu un singur modul ar putea duce la un pret mai scazut.

Pe partea de hardware, noul SE ar putea fi similar cu iPhone 7, adica ar beneficia de un procesor A10, 2 GB de RAM, pana la 128 GB de memorie, o camera de 12 MP si o baterie de minim 1700 mAh, iar ca posibila data de lansare, am putea vedea noul SE 2 la WWDC, pe 4 iunie anul acesta.

Autorul filmului de mai jos pretinde ca telefonul este un prototip de iPhone SE a doua generatie, dar despre veridicitatea acestei afirmatii nu putem comenta inca.

Totusi, pana la aparita noilor modele Apple, inca mai merge si actualul telefon, chiar daca nu mai arata ca nou si are nevoie de o inlocuire sticla iPhone.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.