Noi zvonuri despre logoul Apple iluminat pe iPhone

/, IOS, iPhone/Noi zvonuri despre logoul Apple iluminat pe iPhone

Ideea instalarii unul logo Apple iluminat pe spatele unui iPhone a aparut undeva in jurul lansarii lui iPhone 4S, dar se pare ca ea a revenit in actualitate, cel putin prin intermediul celor mai recente zvonuri. Dincolo de aspectul estetic al unei asemenea update pentru iPhone, ea ar putea introduce una din caracteristicile care au lipsit dintotdeauna de pe telefoanele celor din Cupertino, si anume notificarile optice.

Marele rival al lui Apple, Samsung, nu s-a sfiit sa includa acest aspect pe telefoanele lor de varf, iar inainte de seria Galaxy, aveam aceasta optiune pe o sumedenie de alte terminal de la Nokia si alti jucatori mari (la acea vreme) din industrie.

Desigur, cel mai simplu mod de a sti despre existenta unor notificari precum apeluri ratate, emailuri samd atunci cand telefonul are ecranul stins este prin intermediul unei lumini LED care sa clipeasca in diverse culori. Mai mult decat atat, aceasta caracteristica esta nativa sistemului de operare, fara sa fie nevoie de instalarea unei aplicatii terte care sa controleze LED-urile respective.

Acum, este greu de crezut ca Apple isi vor “strica” frumosul lor ecran iPhone ale carui margini devin din ce in ce mai mici, inluzand un LED de notificare pe fata telefoanelor. Un logo iluminat ar putea fi o solutie, chiar daca pentru a avea acces la notificari utilizatorii ar trebui sa roteasca telefonul.

Avand in vedere ca exista deja functia Raise to Wake, pare destul de improbabil ca Apple sa foloseasca logoul iluminat pe post de semnalizare pentru notificari, intrucat o simpla atingere a ecranului ar fi de ajuns pentru a le dezvalui. Asadar credem ca acest logo luminos ar putea avea mai degraba o functie estetica. Patentul exista deja, dar tot nu putem sa nu ramanem mirati de ce Apple ar planui sa reintroduca un element care, desi fusese definitoriu pentru MacBook-uri, tocmai a fost eliminat.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.