Noi zvonuri despre pretul lui Note 10

/, Blog, Samsung/Noi zvonuri despre pretul lui Note 10

Surse care pretind ca sunt apropiate de Samsung afirma ca viitorul phablet al companiei, Galaxy Note 10, ar putea fi disponibil cu un pret cuprins intre 1100 si 1200 de dolari. In ultimii ani am ajuns sa ne obisnuim cumva ca pretul unui telefon mobil de top sa sara de 1000$, doar ca in acest caz particular trebuie sa tinem cont de faptul ca Samsung va lansa cel putin patru versiuni de Note 10 acest an.

Din pacate, sursa nu mentioneaza carui terminal din viitoarea familia Note 10 ar trebui sa ii asociem acest pret. Cele mai decente presupuneri par a indica faptul ca acest pret ar fi legat de modelul de baza, pentru a lasa loc unei versiuni mai ieftine, posibil Note 10e, dupa modelul familiei S10.

Nu stim pana in ce punct vor urca preturile pentru versiunile 5G ale lui Note 10, in special daca acest phablet va fi echipat precum omologul lui de top din seria S10, cu 1 TB de stocare si 12 GB de memorie RAM. Ne putem astepta insa sa vedem preturi care ajung in zona lui 1500$, intrucat se pare ca pe aici se invart terminalele cu cele mai bune specificatii ale marilor companii in zilele noastre.

Va reamintim ca toate zvonurile sunt favorabile unei familii Note 10 compuse din vrl putin patru telefoane. Este posibil ca doua din ele sa aiba conectivitate 5G, dar care anume, este inca incert. Cele mai multe speculatii vad echiparea 5G atat pe un Note 10 standard, cat si pe unul din modelele Note 10 Pro.

Deocamdata stim ca Note 10 Pro va avea un ecran Samsung mai generos decat cel al versiunii standard, cu diagonala de 6.75″, in loc de 6.3″. Memoria RAM a acestor phableturi ar urma sa varieze intre 8 si 12 GB,cu stocarea fiind intre 128 GB si 1TB. Mai multe detalii sunt asteptate pe masura ce se apropie luna august cand Note 10 ar urma sa se lanseze oficial.