Noile iPhone ar urma sa aiba baterii mai mari si camere mai bune

/, IOS, iPhone/Noile iPhone ar urma sa aiba baterii mai mari si camere mai bune

Avem noi zvonuri legate de cea de-a 12-a generatie de iPhone. Unul din cele mai interesante se refera la displayurile pe care le-ar putea folosi Apple pentru macar doua din noile lor telefoane.

Potrivit lui Max Weinbach de la XDA, Apple ar putea utiliza un ecran iPhone nou pentru terminalele din gama Pro, el urmand a se numi Pro Motion si fiind comaptibil cu rate de refresh de 120 Hz. La fel ca in cazul altor fabricanti care au echipat telefoanele lor cu displayuri de 120 Hz, si noile iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max vor ajusta in mod automat rata de refresh in functie de continutul afisat.

Acest nou ecran, combinat cu modemul 5G va avea nevoie de mai mult curent, asa ca bateriile vor fi si ele imbunatatite, Weinbach spunand ca nu ar trebui sa ne mire daca vedem iPhone 12 Pro Max cu un acumulator de 4400 mAh. La fel, si capacitatea bateriei lui iPhone 12 Pro ar urma sa fie marita, aceasta alegere atragand dupa ea si niste schimbari de ordin tehnic la interior.

Astfel, placa de baza a acestor doua terminale ar urma sa fie impartita in doua, iar jumatatile interconectate prin intermediul unui cablu special. Acest lucru ar permite instalarea unei baterii mai voluminoase.

Din cate stim, Apple ar urma sa lanseze patru versiuni de iPhone 12. Cea de baza, numita simplu iPhone 12 ar avea un ecran de 5.4″, in timp ce versiunea iPhone 12 Plus ar urma sa aiba diagonala de 6.1″. In gama Pro, 12 Pro ar avea un display de 6.1″, in timp ce 12 Pro Max, unul de 6.7″. La capitolul RAM, modelele 12 vor avea 4 GB, iar cele 12 Pro, 6 GB. Tuspatru telefoanele sunt compatibile 5G, atat mmWave cat si Sub-6GHz.

Lentilele camerelor iPhone 12 vor fi cu 5mm mai mari, posibil realizand fotografii mai bune in in lumina slaba. iPhone 12 Pro Max va avea un sistem de stabilizare optica a senzorului, numit Sensor-Shift Image Stabilization, care ar putea ajunge si pe iPhone 12 Pro.

Modelele de baza vor primi senzori wide si ultrawide, in timp ce cele Pro vor avea o lentila telefoto cu zoom 3x, dar si senzorul de adancime LiDar Time-of-Flight. In final, se pare ca Apple va introduce culoare Navy Blue in gama Pro, dar ea o va inlocui pe cea Midnight Green, in ciuda faptului ca a fost un succes major la lansarea lui iPhone 11 Pro.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.